ljurew Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Jest coś chyba nie tak.Wpisujac różne słowa do wyszukiwarki otrzymuję tą samą liczbę znalezionych postów. Pozdowieńska ŁJ
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted November 9, 2004 Ojciec Założyciel Posted November 9, 2004 Może to słowa wystęujące we wszystkich postach :?: :wink: Pozdrowienia
Abt Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 prosze wpisac zupelnie przypadkowy ciag znakow, np: VF34 (prawda, ze przypadkowy :?: ). i jaki mamy efekt ?? wywalilo tematy, w ktorych ostatnio zostaly dodane jakies posty. sprawdzalem kilka z nich, strona po stronie, i oczywiscie nigdzie VF34 nie znalazlem. wyszukiwarka udaje, ze pracuje. obija sie i tyle :x . pzdr, abt
matt Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 ....... przydaloby sie zeby to ktos naprawil, bo juz zaczyna byc meczacym aktualny stan wyszukiwarki :? ........ pozdr. mk.si p.s. flipper nie zabijaj, tylko wez kumpla do pomocy 8) ......
colirzadzi Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 a juz sie balem ze tylko u mnie cos nie tak HOLO GO!!!!
bartek@klubsubaru.pl Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 może czas wrzucić nowe phpBB? teraz już jakoś 2.0.8 czy nawet wyższa wersja jest dostępna. pzdr
Polini Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 Eee tam.. Lepiej modyfikacje Przema http://przemo.org/phpbb2/ CHyba najlepsze forum jakei jest.
bartek@klubsubaru.pl Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 jakoś nie jestem przekonany do tego Przema. optuję za oryginalnym. Chyba najlepsze forum jakie jest wypraszam sobie! najlepsze forum, jakie tylko można sobie wyobrazić to Forum Subaru Import Polska! pozdrawiam
Flipper Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 Mozna - jasne tylko sa 2 problemy. Baza forum (calosci) to ok. 80MB (kiedy zostalo przeniesione - teraz bedzie wicej). Operacje na tak duzej bazie jest ..... no troche niebezpieczna jest. Samo przeniesienie robilismy na kopii i sam upload (po LANie) byl problematyczny. Tablice w PHP zrobily sie gigantyczne. Pytalem wybranca z Forum co by zrobil gdybysmy postawili nowe forum, a to zostawili jako archiwum (jedyne rozwiazanie wynikajace z roznic pomiedzy Forum SIP, a forum Przemo) .... komentarza nie wypada mi cytowac :wink: Glowny problem to modyfikacje skryptow wykonane przez system zalacznikow. Upraszczajac caly temat. TAK - jestem swiadomy niedomagania Forum. Jedynym rozwiazaniem jest jednak poswiecenie mu baaardzo duzo czasu na przystosowanie go do nowych skryptow (np. Przemo) jednak przypomne, iz takowa operacja odbywalaby sie na BARDZO NEWRALGICZNYM organizmie.... odpowiedzcie sobie wszyscy na pytanie: "Co zrobie jak forum wyleci w kosmos?" .... tfu tfu tfu ! Wiec musze sie wczesniej upewnic w 100000 % ze pacjent po operacji bedzie jak nowka niesmigana 8) Jedno jest pewne... z kazdym dniem przyblizamy sie do tej daty
Fido__ Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 odpowiedzcie sobie wszyscy na pytanie: "Co zrobie jak forum wyleci w kosmos?" .... tfu tfu tfu ! Odtworzę z backupu?? Wygrałem??
Przemeq Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 odpowiedzcie sobie wszyscy na pytanie: "Co zrobie jak forum wyleci w kosmos?" .... tfu tfu tfu ! Odtworzę z backupu?? Wygrałem?? Ja tez chcialem dac taka odpowiedz, ale potem sobie pomyslalem, ze jakis niedouczony chyba musze byc . Takich forow jak Forum Subaru nie da sie odtworzyc z ZADNEGO backupu A z wyszukiwarki dawno juz przestalem korzystac... Strata czasu.
Waldemar Biela Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 TAK - jestem swiadomy niedomagania na organizmie........ z kazdym dniem A probowales wiagre syneczku??? Mamusia
wrx33 Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 TAK - jestem swiadomy niedomagania na organizmie........ z kazdym dniem A probowales wiagre syneczku??? Mamusia )))))))))))))))))))))))))) (((((((((((((((((((((((((((((
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.