Jump to content

wyszukiwarka

ljurew

Co o tym sądzicie ?  

20 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Jest coś chyba nie tak.Wpisujac różne słowa do wyszukiwarki otrzymuję tą samą liczbę znalezionych postów.

Pozdowieńska

ŁJ

• Ojciec Założyciel
Posted

Może to słowa wystęujące we wszystkich postach :?: :wink:

Pozdrowienia

Posted

prosze wpisac zupelnie przypadkowy ciag znakow, np: VF34 (prawda, ze przypadkowy :?: :D ).

i jaki mamy efekt ?? wywalilo tematy, w ktorych ostatnio zostaly dodane jakies posty.

sprawdzalem kilka z nich, strona po stronie, i oczywiscie nigdzie VF34 nie znalazlem.

wyszukiwarka udaje, ze pracuje. obija sie i tyle :x .

pzdr,

abt

Posted

....... przydaloby sie zeby to ktos naprawil, bo juz zaczyna byc meczacym aktualny stan wyszukiwarki :? ........

pozdr. mk.si

p.s. flipper nie zabijaj, tylko wez kumpla do pomocy 8) ......

Posted

jakoś nie jestem przekonany do tego Przema. optuję za oryginalnym.

Chyba najlepsze forum jakie jest :)

wypraszam sobie! najlepsze forum, jakie tylko można sobie wyobrazić to Forum Subaru Import Polska!

pozdrawiam

Posted

Mozna - jasne tylko sa 2 problemy. Baza forum (calosci) to ok. 80MB (kiedy zostalo przeniesione - teraz bedzie wicej). Operacje na tak duzej bazie jest ..... no troche niebezpieczna jest. Samo przeniesienie robilismy na kopii i sam upload (po LANie) byl problematyczny. Tablice w PHP zrobily sie gigantyczne.

Pytalem wybranca z Forum co by zrobil gdybysmy postawili nowe forum, a to zostawili jako archiwum (jedyne rozwiazanie wynikajace z roznic pomiedzy Forum SIP, a forum Przemo) .... komentarza nie wypada mi cytowac :wink:

Glowny problem to modyfikacje skryptow wykonane przez system zalacznikow.

Upraszczajac caly temat. TAK - jestem swiadomy niedomagania Forum. Jedynym rozwiazaniem jest jednak poswiecenie mu baaardzo duzo czasu na przystosowanie go do nowych skryptow (np. Przemo) jednak przypomne, iz takowa operacja odbywalaby sie na BARDZO NEWRALGICZNYM organizmie.... odpowiedzcie sobie wszyscy na pytanie: "Co zrobie jak forum wyleci w kosmos?" .... tfu tfu tfu !

Wiec musze sie wczesniej upewnic w 100000 % ze pacjent po operacji bedzie jak nowka niesmigana 8)

Jedno jest pewne... z kazdym dniem przyblizamy sie do tej daty :)

Posted

odpowiedzcie sobie wszyscy na pytanie: "Co zrobie jak forum wyleci w kosmos?" .... tfu tfu tfu !

Odtworzę z backupu?? Wygrałem??

Posted

odpowiedzcie sobie wszyscy na pytanie: "Co zrobie jak forum wyleci w kosmos?" .... tfu tfu tfu !

Odtworzę z backupu?? Wygrałem??

Ja tez chcialem dac taka odpowiedz, ale potem sobie pomyslalem, ze jakis niedouczony chyba musze byc :lol::lol::lol:. Takich forow jak Forum Subaru nie da sie odtworzyc z ZADNEGO backupu ;)

A z wyszukiwarki dawno juz przestalem korzystac... Strata czasu.

Posted

TAK - jestem swiadomy niedomagania na organizmie........ z kazdym dniem

A probowales wiagre syneczku???

Mamusia

)))))))))))))))))))))))))) :) (((((((((((((((((((((((((((((

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...