ComeToDaddy Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 Zastanawiaja mnie oferty aut uzywanych na stronie SIP'u a w zasadzie zjawisko (i nie chodzi mi o auta przejete w rozliczeniu, czy tez demo) samochodow z przebiegiem rzedu 9 tysiecy kilometrow, nie mowiac juz o STI SE z przebiegiem 2,5 tys. Jedyny sens jaki w tym widze to: A se kupilem, teraz widze ze mnie nie stac to sprzedam :?: Przeciez nie kupuja tych aut, za przeproszeniem szanownych pan, znerwicowane panienki przechodzace akurat okres napiecia przed miesiaczkowego, osso chodzi :?:
Bart Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 Może ktoś kupił, i stwierdził że podobne osiągi ma w Spec B albo pojeździ sobie SUV-em z silnikiem 2,5 litra . Tak naprawde to jeśli ktoś kupuje a potem odrazu sprzedaje to siłą rzeczy musi na tym stracić. A skoro decyduje się na to, to jest jego sprawa. My tylko powinniśmy się cieszyć że jest możliwość kupna jeszcze SE.
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted November 8, 2004 Ojciec Założyciel Posted November 8, 2004 W tym konkretnym przypadku chodzi o zamianę na "Spec B". Po prostu przy sprzedaży bezpośredniej ponoszone są mniejsze koszta całej operacji. Samochód jest nota bene jak "spod igły" :wink: Przy samochodach z niewielkim rzebiegiem chodzi często o samochody demo - nasi partnerzy mogą sprzedawać demo po 4 miesiącach od daty rejestracji. Dla osób poszukujących samochodów nieco taniej jest to niewątpliwie interesująca oferta. Pozdrowienia
wrx33 Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 Ja dziękuję za democara. Nigdy nie wiadomo jak był jeżdżony i przez kogo. Chodzi mi o testy dziennikarskie.
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted November 8, 2004 Ojciec Założyciel Posted November 8, 2004 Nie ma za co :wink: Samochody dealerów zazwyczaj nie są używane do testów dziennikarskich. Używane do tego celu samochody SIP-u są zawsze przed testami dokładnie docierane - w zasadzie nie wydajemy samochodów o przebiegu mniejszym niż ok. 5.000 km. Po każdym teście są b.dokładnie sprawdzane. Naturalnie nie nakłaniam nikogo do korzystania właśnie z tej drogi zakupu. Po prostu w zależności od indywidualnych preferencji istnieje tez taka mozliwość . pozdrowienia
marcinJ Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 Może ktoś kupił, i stwierdził że podobne osiągi ma w Spec B No chyba Spec B trochę brakuje do Solberga...
Bart Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 No chyba Spec B trochę brakuje do Solberga... Solo ma PPP a spec B nie :wink:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.