Jump to content

Dziwne oferty na stronie SIP

ComeToDaddy

Recommended Posts

Posted

Zastanawiaja mnie oferty aut uzywanych na stronie SIP'u a w zasadzie zjawisko (i nie chodzi mi o auta przejete w rozliczeniu, czy tez demo) samochodow z przebiegiem rzedu 9 tysiecy kilometrow, nie mowiac juz o STI SE z przebiegiem 2,5 tys. Jedyny sens jaki w tym widze to: A se kupilem, teraz widze ze mnie nie stac to sprzedam :?: Przeciez nie kupuja tych aut, za przeproszeniem szanownych pan, znerwicowane panienki przechodzace akurat okres napiecia przed miesiaczkowego, osso chodzi :?:

Posted

Może ktoś kupił, i stwierdził że podobne osiągi ma w Spec B albo pojeździ sobie SUV-em z silnikiem 2,5 litra :twisted: . Tak naprawde to jeśli ktoś kupuje a potem odrazu sprzedaje to siłą rzeczy musi na tym stracić. A skoro decyduje się na to, to jest jego sprawa. My tylko powinniśmy się cieszyć że jest możliwość kupna jeszcze SE.

• Ojciec Założyciel
Posted

W tym konkretnym przypadku chodzi o zamianę na "Spec B".

Po prostu przy sprzedaży bezpośredniej ponoszone są mniejsze koszta całej operacji. Samochód jest nota bene jak "spod igły" :wink:

Przy samochodach z niewielkim rzebiegiem chodzi często o samochody demo - nasi partnerzy mogą sprzedawać demo po 4 miesiącach od daty rejestracji. Dla osób poszukujących samochodów nieco taniej jest to niewątpliwie interesująca oferta.

Pozdrowienia

• Ojciec Założyciel
Posted

Nie ma za co :wink:

Samochody dealerów zazwyczaj nie są używane do testów dziennikarskich. Używane do tego celu samochody SIP-u są zawsze przed testami dokładnie docierane - w zasadzie nie wydajemy samochodów o przebiegu mniejszym niż ok. 5.000 km.

Po każdym teście są b.dokładnie sprawdzane.

Naturalnie nie nakłaniam nikogo do korzystania właśnie z tej drogi zakupu.

Po prostu w zależności od indywidualnych preferencji istnieje tez taka mozliwość .

pozdrowienia

Posted
Może ktoś kupił, i stwierdził że podobne osiągi ma w Spec B

No chyba Spec B trochę brakuje do Solberga...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...