gr1zly Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 duzo ciekawych samochodow i nie tylko ==> fota 2
pumex1 Posted November 7, 2004 Author Posted November 7, 2004 i czesc 3. Subaru mialo bardzo duze stoisko - w sumie 7 samochodow. Rok temu stoisko bylo "dzielone" z Lexusem - w tym roku cala przestrzen juz tylko dla Subaru. A stoisko bylo baaaardzo ladne )) Samochody tez mi sie podobaly
pumex1 Posted November 7, 2004 Author Posted November 7, 2004 i ostatnia czesc zdjec. Milego ogladania
ymp Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 W tym roku bylo super, niemilosiernie uprzejmy przedstawiciel Dawoja (dac mu premie), i mniejszy(wzrostem) od Kopra (zdjecie 2 od gory) - az milo bylo pgadac ponad 30 minut. Przentacja samochodu od kazdej strony. Dzieki temu Subaru znalazlo nowego klienta, a Toyota stracila Swoja droga, jakie u Toyoty gbury byly Troszke brakowalo G3X, pare krokow i zagadka rozwiazana. Tym razem Ignis, panowie sie zmowili Pozdrawiam Pana M od Dawoja w imieniu swoim i nowego klienta
colirzadzi Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 bardzo ladne . . . dziewczyny i . . . subaru! ja zawsze jezdzilem na Poznan Motor Show. Z roku na rok coraz gorzej! pozdrawiam HOLO GO!!!
pumex1 Posted November 7, 2004 Author Posted November 7, 2004 Dżanek - dzieki za VIP-owskie zdjecie ) czulem sie z ta plakietka calkiem fajnie
Sub-fan Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 Dżanek - dzieki za VIP-owskie zdjecie ) czulem sie z ta plakietka calkiem fajnie Cała przyjemnośc po mojej stronie
Polini Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 Mmm... Impreza w barwach prezerwatyw... ładnie ładnie było, szkda, że beze mnie.... ;( Za rok prosze o info
wielkopolanin Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 Poznan Motor Show. Z roku na rok coraz gorzej! Teraz jest co 2 lata i licze, że 2005 r. będzie powrotem do dobrego. Ale to metr pow.wystawowej musiałby kosztować mniej niż średnia krajowa :? Czy SIP ma plany już co do Poznania?
WRC fan Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 Targi Poznańskie ogólnie z roku na rok są coraz gorsze,nie tylko w branży motoryzacyjnej ale i innych np. turystycznej(to sprawdzilem w tym roku na wlasnej skórze :wink: )
wielkopolanin Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 Targi Poznańskie ogólnie z roku na rok są coraz gorsze,nie tylko w branży motoryzacyjnej ale i innych np. turystycznej(to sprawdzilem w tym roku na wlasnej skórze :wink: ) To prawda. Wystawcy się powoli wykruszają, a nowych nie przybywa. No chyba że w tym roku było troche "turystów" zza Odry. Ale nieobecność PMS w tegorocznym kalendarzu imprez traktuje jako dno, od którego można się teraz już tylko odbić :wink:
Azrael Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 To i ja swoje dorzucę Ale zdjecie 004 to mogłęś jednak szerokokątne zrobić.... ;-)
Azrael Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 Fajne zdjecia Na jednym Azrael w tle 8) Wyglądam bardzo profi. Dzięki za dostrzeżenie ja nie zauważyłem.
Loki Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 Subaromaniacy tak... a największą oglądalność mają kobiałki. A ja dokładnie taki sam
wrx33 Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Subaromaniacy tak... a największą oglądalność mają kobiałki. A ja dokładnie taki sam Kobiałki są elementem ozdobnym nie tylko samochodów. Pasują do wszystkiego Koneser kobiecego piękna
Moniqa Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Kobiałki Pasują do wszystkiego tzn do czego? :roll:
wrx33 Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Kobiałki Pasują do wszystkiego tzn do czego? :roll: Do wszystkiego oprócz wyjścia z kolegami na piwko.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.