Hogi Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Rejestr piratów drogowych. Można podkablować sąsiada. :razz: Szukajcie swoich samochodów :wink: http://www.piraci-drogowi.pl/index.php?strona=entries Przeczytajcie ten wpis: http://www.piraci-drogowi.pl/index.php? ... ntry&id=11 Ten jest chyba najlepszy: http://www.piraci-drogowi.pl/index.php? ... try&id=108 Szaleniec w Bugatti Veyron na obcych blachach wyprzedzal wszsystkich jak sie da z jakies 300 km/h!- na dodatek gdy mnie wyprzedzil odpadl mi kolpak! HAM I PROSTAK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
imgw Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Rejestr piratów drogowych.Można podkablować sąsiada. :razz: Szukajcie swoich samochodów :wink: zawiodlem sie , nie ma mnie niestety a staram sie bardzo :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Rejestr piratów drogowych.Można podkablować sąsiada. :razz: Szukajcie swoich samochodów :wink: zawiodlem sie , nie ma mnie niestety a staram sie bardzo :wink: Właśnie, lipa jakaś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grygo Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 niech ktos pisze jesli zostal zgloszony, z checia sie posmieje(my) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kielbolek Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Po pierwsze to taki rejestr jest legalny? Po drugie skoro szukając wpisu nie ma opcji na kod rejestracji z zachodniopomorskiego to znaczy, że mamy tu najlepszych kierowców w Polsce , czy jeszcze nikt nie zrobił wpisu na temat kierowcy z zachodniopomorskiego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted March 19, 2008 Author Share Posted March 19, 2008 Po drugie skoro szukając wpisu nie ma opcji na kod rejestracji z zachodniopomorskiego to znaczy, że mamy tu najlepszych kierowców w Polsce , czy jeszcze nikt nie zrobił wpisu na temat kierowcy z zachodniopomorskiego? Podaj swoje tablice :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roj Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 cyt: "Uważam, że w Polsce jest nadprodukcja znaków ograniczenia prędkości "40" " to też jest dobre :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bea Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Muszę Verta wpisac Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymu Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Rodzaj wykroczenia (wg KD): chamstwo i agresja LOL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Dooobre . Ale widzę, że sporo ludzi pisze tam dla jaj . PS Nie ma mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kielbolek Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Po drugie skoro szukając wpisu nie ma opcji na kod rejestracji z zachodniopomorskiego to znaczy, że mamy tu najlepszych kierowców w Polsce , czy jeszcze nikt nie zrobił wpisu na temat kierowcy z zachodniopomorskiego? Podaj swoje tablice :razz: Ja mam auto na poznańskich blachach ale szukałem Leszka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Nr rejestracyjny: WOLWO Data zdarzenia: 13.02.2008 Miejsce zdarzenia: Polska mazowieckie warszawa - środek miasta Rodzaj wykroczenia (wg KD): cwaniactwo i brawura Opis sytuacji: kierowca to jakiś wariat - jeździ kołami do góry, a dachem na dól... całe miasto tak pokonał, w dodatku na wstecznym biegu. na pytanie dlaczego tak, odparł: "trza mieć fantazję" normalnie chyba jakiś matoł kierował... Data dodania do rejestru: 17.03.2008 Czuje sie... rozwalony. :wink: Bea, ty zdaje sie volvo jezdzisz. Przyznaj sie po dobroci co Ty wyprawiasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bea Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 Testuje moje nowe XC90 Fantazje trza miec ... , prawda ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 Fantazje trza miec ... , prawda ? Oj tak, oj tak! Dobrze mowi, dac Jej wodki. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bea Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 Nie moge , dziś testuję kolejny pojazd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Cz Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 Nie spojrzalem w lusterko prawe a ten wariat wyprzedil mnie pasem parkingowym, jak mogl nie widziec ze zmieniam pas mimo ze nie wlaczylem kierunkowskazu? :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 Nie moge , dziś testuję kolejny pojazd A czy to z czyms koliduje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bea Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Niestety u mnie koliduje - na trzeźwo jest więcej atrakcji Musze uruchomic więcej wyobrazni . A na powaznie to przeciez wiesz, ze ja nie piję , bo po alkoholu robię sie " do bólu " szczera a nastepnego dnia efekty są nieciekawe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JED Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 To niezle: Miejsce zdarzenia: Polska łódzkie trasa Rawa-Łódź, odcinek Jeżów-Brzeziny Rodzaj wykroczenia (wg KD): cwaniactwo i brawura Opis sytuacji: Wariat w srebrnym BMW wyprzedził TIRa na odcinku leśnym z podwójną ciągłą linią powodując tym hamowanie i konieczność zmiany toru jazdy pojazdu nadjeżdżającego w przeciwnym kierunku. Osoby manewrem tym zaniepokojone, lub po prostu wkurzone -najmocniej PRZEPRASZAM. Wiem co piszę, bo to ja byłem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Nie ma mnie :sad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Nie ma mnie :sad: Bierz się do roboty Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Bierz się do roboty Próbuje, a dni temu nawet zatrzymałem ruch i wyleciałem do pana z takim małym nożem,a w sumie to już maczetą i jakoś nie chciał mnie dopisać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buffy22 Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Ja znalazłem fajne http://www.piraci-drogowi.pl/index.php? ... try&id=167 hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 A co nato na to? Dobre, ale broda, bo juz sto lat temu o tym spiewal zespol pogodno, swoja droga polecam, bo numer jest bardzo wiosenny (numer nazywa sie Gorniczo-hutniczo orkierstra deta) :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buncol555 Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 http://www.piraci-drogowi.pl/index.php? ... try&id=103 Barbie? to też jest mocne: http://www.piraci-drogowi.pl/index.php? ... ntry&id=46 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts