Jump to content

Witam ponownie. Szukałem i nie znalazłem przekładka kiery

Lacky

Recommended Posts

Ze względu na to, że na wiadomo gdzie są dość tanie SI GT np. rok 99 okolo 13 tysięcy zł.

Zastanawiam się czy nie warto takiego tam kupić, w Polsce przełożyć kierownicę, ale nie mam pojęcia czy wogóle warto coś takiego robić samochód miałby być dla mnie.

Może ktoś ma jakieś doświadczenia, czy wie coś na ten temat. Na forum szukałem ale nie znalazłem.

Podpinam się pod pytanie, bo mam źródło na wyspach i też rozważam taką opcję. Tylko czy warto?

Warto,tylko musisz miec dawce na narzady co nie jest takie proste :smile: jezeli ma to byc auto dla Ciebie :wink: Najlepiej jak bys kupil Sti,Type R czy RA,dlatego ze normalne GT po przelozeniu dalej bedzie tylko GT :wink: Wiec jezeli juz masz kupic auto i zrobic je dla siebie to warto pomyslec nad czyms lepszym :smile:

Wiem ze juz takie projekty zostaly zrealizowane i sa nadal realizowane :cool:

Lacky, witam ponownie. Może chcesz mojego z powrotem :wink: Oczywiście żartuję - teraz to bym już go nie sprzedał :mrgreen: Pozdrawiam poprzedniego właściciela i życzę udanego zakupu :mrgreen:

Podpinam się pod pytanie, bo mam źródło na wyspach i też rozważam taką opcję. Tylko czy warto?

To tylko układ kierowniczy. Na pewno jak się coś stanie, nikt nie zauważy...

:shock: :sad:

To tylko układ kierowniczy. Na pewno jak się coś stanie, nikt nie zauważy...

:shock: :sad:

Kierowniczy, hamulcowy, zespół pedałów (gaz, hamulec i sprzęgło - żeby było jasne) itd... Pytanie, czy warto ze wzgledu na finanse, czy może lepiej (taniej) będzie poszukać np. w szwajcarii?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...