Racer Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Wymieniłem sprezyny na nizsze w WRX i po jakims czasie zaczeły sie halasy ale tylko wtedy gdy jest mokro!! gdyby było odwrotnie to wiadomo ze jakias guma stabilizatora kub cos takiego ale na mokrym to sam nie wiem?? cos takiego ktos juz przerabial?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
T8LEK Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Chyba jakies okolicznosci sie zbiegly, na mokrym i dlatego tak stuka A serio, u mnie tez cos postukuje z tylu i tez nie zawsze, ale nie ma to bezposredniego zwiazku z aura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racer Posted March 18, 2008 Author Share Posted March 18, 2008 Chyba jakies okolicznosci sie zbiegly, na mokrym i dlatego tak stuka A serio, u mnie tez cos postukuje z tylu i tez nie zawsze, ale nie ma to bezposredniego zwiazku z aura ale u mnie nie wiem dlaczego ale ma:D nawet dzisiaj jak ju zrobiło sie sucho i jezdzilem to ustało ale chyba zlokalizowałem:D to gumy ktore sa pomiedzy sprezyna a poduszka gorna amortyzatora podkreslam Chyba! ale zobaczymy jak wymienie:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts