Waldemar Biela Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Przeczytałem w specyfikacji do imprezy TOP/TOG o programie DNA, że niby posiada ponatryskiwane różne takie numerki w dziesięciu tysiącach miejsc. W swojem Forysiu z 2000 roku mam na tylny fotel ponatryskiwane po numerka ze sto miliardów DNA. Czy mogie liczyć na zniżki w ubezpieczeniu? Nie wiedziałam czy umieścić w dziale PYTANIA DO DEREKCJI czy DO DZIAŁU TECHNICZNEGO więc beszczelnie pozwoliłam se umieścić na Ogólnym. mamusia Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriszek Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Przeczytałem w specyfikacji do imprezy TOP/TOG o programie DNA, że niby posiada ponatryskiwane różne takie numerki w dziesięciu tysiącach miejsc. W swojem Forysiu z 2000 roku mam na tylny fotel ponatryskiwane po numerka ze sto miliardów DNA... To mamusi popychacz cofa tłoczek w trakcie wtrysku mieszanki z DNA? Najwyższy czas podjechać do wyspecjalizowanego zakładu na regulacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldemar Biela Posted March 17, 2008 Author Share Posted March 17, 2008 Przeczytałem w specyfikacji do imprezy TOP/TOG o programie DNA, że niby posiada ponatryskiwane różne takie numerki w dziesięciu tysiącach miejsc. W swojem Forysiu z 2000 roku mam na tylny fotel ponatryskiwane po numerkach ze sto miliardów DNA... To mamusi popychacz cofa tłoczek w trakcie wtrysku mieszanki z DNA? Najwyższy czas podjechać do wyspecjalizowanego zakładu na regulacje Znaczy sie do .....urologa? mamusia Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriszek Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 eee tam, od razu do faceta iść :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts