matt Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 kiedyś dawno dawno temu kolega OGS wyszedł z bardzo chwalebnym pomysłem coby się zorganizować wynająć salę i pociupać w siatke/kosza/ nogę .... pomysł poza ramy forum niestety nie wyszedł .... ale powrócił już w konkretnej formie :cool: ........ i to za sprawą forum renault clio ... a więc od nich/nas (rozdowjenia jaźni dostane, kto jest my a kto oni :razz:) w każdym bądź razie... z Klubu Clio chętnych zapisanych jest około 10 osób na tę środę, no i trzeba by zebrać jakiś team subarowy ..... także krakusy pełna mobilizacja i widzimy się we środę o 20.00 pod realem ( dawny GEANT ) na parkingu zewnętrznym od strony stacji bp koszt: 100 zł za 1,5 godziny dzielone na ilość osób szkoła w której wynajęta będzie sala: XXX LO Osiedle Dywizjonu 303 blok 66 31-875 Kraków tutaj mapka dla spóźnialskich: http://forum.krc.cn.pl/download.php?id=13303 pozdr. matt P.S. ja mogę się spóźnić bo na 70% we środę pojadę służbowo na kasprowy :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Oooo :-) Tylko komu ja będę kibicował ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted March 15, 2008 Author Share Posted March 15, 2008 WRC fan, to to jeszcze nic ..... tylko w której drużynie ja mam zagrać :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bart Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 ... pomysł poza ramy forum niestety nie wyszedł .... Jak nie jak tak, z tego co pamiętam to niuniek, owoc, ogs grali :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buffy22 Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Ja jestem ZA!!!!!!!!! Czekam na decyzje!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 W sumie pisałbym się by bronić barw Subaru, nie mam jakiegoś wielkiego doświadczenia w siatkę, ale jak będzie brakować Wam zawodnika.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korton Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Bede Zwlaszcza, ze ostatnio zaniedbalem siatkowke i dluzsza przerwe mialem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Ta mapka to jakaś lewa, tylko dla fanów z pod znaku rombu? Nie masz zezwolenia na ściąganie lub przeglądanie załączników na tym forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted March 18, 2008 Author Share Posted March 18, 2008 Buffy22, jaką decyzje? sroda 20.00 pod geantem i stamtad jadymy na sale i gramy Lista: 1. Aflinta 2. Buffy 3. Korton 4. Bart ??? 5. Wrc Fan - kibol :wink: (P.S. umyłbyś cliówke, dziś jechałem i prawie mi się zlała z asfaltem ) 6. matt . . .ktoś jeszcze? aha no i trzeba chyba wziac jakies koszulkie subarowe, co nie? :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 5. Wrc Fan - kibol :wink: (P.S. umyłbyś cliówke, dziś jechałem i prawie mi się zlała z asfaltem ) Wypadałoby, bo jeszcze nie widziałem jak wygląda czysta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buffy22 Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 JA sie dostosuje bo nie mam jak dojechać więc jeśli jest ktoś kto ma dla mnie miejsce to z wielką chęcią.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 A gdzie możesz oczekiwać na transport? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buffy22 Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Ja mieszkam na Azorach. Więc sie dostosuje do miłościwie jadącego!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 To cięzka sprawa, bo mogę jutro jechać albo z Ruczaju.... albo z Zabłocia bezpośrednio z pracy, trochę daleko.. chyba, że pociągiem podjedziesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buffy22 Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Spoko pod Geanta (Krokusa) na 20:00 dojade:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 To w drugą stronę mogę Cię zabrać, jakby co Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korton Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 To w drugą stronę mogę Cię zabrać, jakby co U mnie miejsce tez wolne, zwlaszcza, ze nie tak daleko od azorow mieszkam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buffy22 Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Super chłopaki dziękuje to do zobaczyska o 20:00 Mi sie troszke plany zmieniły i musze być na kazimierzu o 17:30 na spotkaniu więc myśle że koło 19 juz bede wolny teraz tylko wymyśleć jak dojechać do was w godzine. Moze mnie ojciec wezmie bo mowil ze tez w siatke by pograł heh Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted March 19, 2008 Author Share Posted March 19, 2008 Buffy22, z kazimierza to ja moglbym Cie zawinac, jak cos to dzwon Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubek Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Buffy22, z kazimierza to ja moglbym Cie zawinac, jak cos to dzwon Ja tez JADE!!!!! DO ZOBACZENIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buffy22 Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Jednym słowem Pogrom.. Wygraliśmy. Dziękuję całej drużynie.. Było bardzo miło i fajnie:) Pozdrawiam.. Wurc czekamy na fotki Korton dziękuje za transport Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Również dziękuję . Przybyłem w charakterze widza a stałem się uczestnikiem, choć talentu do siatkówki to nie mam ale przecież liczy się uczestnictwo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubek Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 No baaaa bylo fajnie, rowniez dziekuje druzynie chlopaki id Clio dostaly baty za tydzien rewanz? Pozdrowionka dla wszystkich Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Warto zauważyć, że od drugiego seta (albo trzeciego) grali w piątkę a nie szóstkę kropek, się nie martw, pograsz jeszcze trochę to i talent się znajdzie :wink: Dzięki wszystkim za wspólną zabawę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts