Lanek Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Witam Pytanko, czy guma osłaniająca przegub w wale napędowym w WRX'ie (MY02) jest w jakiś sposób wymienna? W serwisie nie występuje jako część zamienna, może już ktoś to naprawiał? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rydzada Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 WitamPytanko, czy guma osłaniająca przegub w wale napędowym w WRX'ie (MY02) jest w jakiś sposób wymienna? W serwisie nie występuje jako część zamienna, może już ktoś to naprawiał? Osłona ? Czy może podpora wału ? To ważne. Może jakieś zdjęcie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanek Posted March 14, 2008 Author Share Posted March 14, 2008 Chodzi o tą osłone na foto. Niestety w tej chwili nie dysponuje innym zdjęciem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rydzada Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Ok, teraz już się pokapowałem o co chodzi, ale niestety odpowiedzi na pytanie nie znam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premo Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Niestety samej podpory nie dostaniesz tylko cały wał :sad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rydzada Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Niestety samej podpory nie dostaniesz tylko cały wał :sad: a jeśli chodzi o podporę - magicy to robią, trzeba w necie poszukać firmy co się wałami zajmuje w okolicy Link to comment Share on other sites More sharing options...
skuterJet Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Lanek ja zmieniłem u siebie na STI i przypomniało mi się, że mam do sprzedania z WRX 04. Jeżeli nie naprawisz swojego chętnie odstąpię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanek Posted March 17, 2008 Author Share Posted March 17, 2008 Podpora jest ok, chodzi o samą osłone przegubu ale raczej z nim nic nie zrobie... Lanek ja zmieniłem u siebie na STI i przypomniało mi się, że mam do sprzedania z WRX 04. Jeżeli nie naprawisz swojego chętnie odstąpię. Dzięki ale sprzedający uznał reklamację i wysłał mi drugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts