Jump to content

Szutrowy spot Katowice

MARKO RALLY

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

MARKO RALLY, jakis konkret co do terminu i lokalizacji :!:

No i kosztów uczestnictwa :wink:

Mi osobiscie barzdziej pasowałby termin 22, 23. 03.

Frakcja Kraków/ Wieliczka, co wy na to :?: :roll:

MARKO RALLY, jakis konkret co do terminu i lokalizacji :!:

No i kosztów uczestnictwa :wink:

Mi osobiscie barzdziej pasowałby termin 22, 23. 03.

Frakcja Kraków/ Wieliczka, co wy na to :?: :roll:

Termin: 29.03.

Lokalizacja: gdzieś tam pomiędzy Katowicami a Czeladzią (wstepnie) - rozkminiam inne miejsce

Koszty uczestnictwa? dojazd, upalanie, ewentualne naprawy :mrgreen:

Nie są to zawody lecz spotkanie fanów Subaru ( Paweł, Mitsu też może być :mrgreen: ) w celu wymiany doświadczeń, a także zarówno poglądów :mrgreen: Przy okazji musi być parę boczurów - bez tego spot jest nieważny :mrgreen:

pewnie zjawimy się z Iwoną
oczywiście na Was liczę
czy zdjęcia są stamtąd ?
tak stamtąd, ale z ubiegłego roku. Może w ten weekend zrobię aktualne foty. Poza tym mam na uwadze jeszcze inne miejsca, ale muszę je sprawdzić, czy da się bezpiecznie upalać.

29.03. to sobota. Możemy się spotkać o 16.00 - 17.00 przy Spodku w K-cach, i kolumną ruszyć na miejsce, hałasując po drodze tu i tam :mrgreen: A na miejscu może ognicho skonstruujemy.

95d803afe7c8af15.jpg

dce08ac49b864f8f.jpg

[ Dodano: Czw Mar 13, 2008 2:49 pm ]

guma, spoko, jak wypali to będziemy tam częściej się spotykać :mrgreen:

Jeśli uciulam skądś felgi z oponami i naprawię ksenon to napewno wpadnę Imprezowym WRX - jak nie zdążę to pokaże wam, ajk LATA Fiat Panda 1,3 JTD!!!! Przypuszczam, że Pandą nawet szybciej polecę niż imprezą :D

MARKO RALLY, ogólnie plan spotkania ustalony bardzo fajnie, bez zbędnych cergieli :) Kumpel sugerował, że jest tam spory wyryp jak dla aut osobowych ale myślę, że trzeba sprawdzić :)

Daj znać czy miejscówka sie nada, jakby co to wspomogę poszukiwania :)

Przypuszczam, że Pandą nawet szybciej polecę niż imprezą
Co to, to nie ! Choćbym miał skasować Imprezę, to nie pozwolę na to :wink: :mrgreen:

viking, :arrow: PW

MARKO RALLY, ogólnie plan spotkania ustalony bardzo fajnie, bez zbędnych cergieli
Dzięki :mrgreen:
Kumpel sugerował, że jest tam spory wyryp jak dla aut osobowych ale myślę, że trzeba sprawdzić
Jak byłem tam ostatnio to był wyryp w jednym miejscu, ale my nie walczymy o punkty do Mistrzostw Polski, tak więc wyryp da się przejechać lajtowo, a później parę boczków się strzeli :mrgreen: ( sprawdzę w weekend ) A w razie czego dostępna jest hałda w Bogucicach :wink:

Raga napisał/a:

Przypuszczam, że Pandą nawet szybciej polecę niż imprezą

Co to, to nie ! Choćbym miał skasować Imprezę, to nie pozwolę na to

O ile nie wpadnę Imprezą (a raczej się na to zapowiada :D) to dam ci się karnąć głupią Pandą to się zdziwisz! :)

O ile nie wpadnę Imprezą (a raczej się na to zapowiada
I to jest prawidłowa odpowiedź :mrgreen: Gratulujemy wygranej, nagrodę wręczymy 29 marca podczas uroczystości otwarcia sezonu 2008 :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

A jaka nagroda? Jaka nagroda? :D Bo ja to bym chciał taki duży subwoofer do bagaznika i z 4 wzmacniacze (żeby dociążyć tył oczywiście...) :twisted:

(żeby dociążyć tył oczywiście...

Z tyłu masz przecież balkon, to powinno wystarczyć. Gdybyś miał tylko parapet to taaaaak, dociążyć trzeba. Można jeszcze tył dociążyć naciskając prawą nogą takie coś tam w podłodze, żeby nie powiedzieć pedał :mrgreen: Po naciśnięciu tego tam masa oraz środek ciężkości przesuwają się do tyłu co powoduje dociążenie tylnej osi :wink: Ale żeby nagrodami dociążać to nie słyszałem :mrgreen: Ale coż człowiek uczy się całe życie. O czym to mówiliśmy .................?

Kurczę, dopiero teraz zauważyłem ten temat :evil: czemu nie dałeś info na "kresce" ????

Był dzisiaj ten spot?

Ja bym się pisał na 29. marca :wink:

Nie są to zawody lecz spotkanie fanów Subaru ( Paweł, Mitsu też może być :mrgreen: )

Super, kiedyś wpadnę :twisted:

Lista: 29.03.

1. Marko Rally

2. Tommi from Kattowitz

3. subaru_rallyfan_roman

4. Patryk55XL

5. Raga

6. Paweł_P

HEJ !!! Jestem na chwilę, zmogła mnie jakaś wstrętna choroba (zatoki, krtań, płuca) nadrabia czas w którym nie mogła się cholera do mnie dobrać. Ale spot 29 aktualny.

Tommi from Kattowitz, benzin drożeje :mrgreen: więc umiarkowanie :mrgreen: dwa tankowania i styknie :mrgreen: Myślę żeby zrobić zwykłe proste ognicho i spalić kiełbaskę, to wystarczy. Przy tym pogaduchy.

Raga, coś wymyślisz :wink:

Lista: 29.03.

1. Marko Rally

2. Tommi from Kattowitz

3. subaru_rallyfan_roman

4. Patryk55XL

5. viking

6. Ywone

7. Raga

8. Paweł_P