MARKO RALLY Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Niezła gratka dla tych, co Subaru nie jeżdżą tylko na sumę w niedzielę. "Nic tak życia nie upiększy, jak boczur coraz głębszy" Planowany termin spota 16.03. lub 29.03. Lista: 1.Marko Rally 2.Tommi from Kattowitz Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 "Nic tak życia nie upiększy, jak boczur oraz głębszy" :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
subaru_rallyfan_roman Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Lista: 1.Marko Rally 2.Tommi from Kattowitz 3. subaru_rallyfan_roman Link to comment Share on other sites More sharing options...
guma Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 MARKO RALLY, jakis konkret co do terminu i lokalizacji :!: No i kosztów uczestnictwa :wink: Mi osobiscie barzdziej pasowałby termin 22, 23. 03. Frakcja Kraków/ Wieliczka, co wy na to :?: :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARKO RALLY Posted March 13, 2008 Author Share Posted March 13, 2008 MARKO RALLY, jakis konkret co do terminu i lokalizacji :!: No i kosztów uczestnictwa :wink: Mi osobiscie barzdziej pasowałby termin 22, 23. 03. Frakcja Kraków/ Wieliczka, co wy na to :?: :roll: Termin: 29.03. Lokalizacja: gdzieś tam pomiędzy Katowicami a Czeladzią (wstepnie) - rozkminiam inne miejsce Koszty uczestnictwa? dojazd, upalanie, ewentualne naprawy Nie są to zawody lecz spotkanie fanów Subaru ( Paweł, Mitsu też może być ) w celu wymiany doświadczeń, a także zarówno poglądów Przy okazji musi być parę boczurów - bez tego spot jest nieważny Link to comment Share on other sites More sharing options...
guma Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 MARKO RALLY, sorrki, ale ja odpadam, wyjazd do rodzinki na swięta. Ale innym razem bardzo chetnie, uwielbiam szuterek :!: :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk55XL Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 hmm, 29.03 może być Postaram się być Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARKO RALLY Posted March 13, 2008 Author Share Posted March 13, 2008 Lista: 29.03. 1. Marko Rally 2. Tommi from Kattowitz 3. subaru_rallyfan_roman 4. Patryk55XL Link to comment Share on other sites More sharing options...
viking Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 pewnie zjawimy się z Iwoną gdzieś tam pomiędzy Katowicami a Czeladzią czy zdjęcia są stamtąd ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARKO RALLY Posted March 13, 2008 Author Share Posted March 13, 2008 pewnie zjawimy się z Iwoną oczywiście na Was liczęczy zdjęcia są stamtąd ? tak stamtąd, ale z ubiegłego roku. Może w ten weekend zrobię aktualne foty. Poza tym mam na uwadze jeszcze inne miejsca, ale muszę je sprawdzić, czy da się bezpiecznie upalać.29.03. to sobota. Możemy się spotkać o 16.00 - 17.00 przy Spodku w K-cach, i kolumną ruszyć na miejsce, hałasując po drodze tu i tam A na miejscu może ognicho skonstruujemy. [ Dodano: Czw Mar 13, 2008 2:49 pm ] guma, spoko, jak wypali to będziemy tam częściej się spotykać Link to comment Share on other sites More sharing options...
guma Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 guma, spoko, jak wypali to będziemy tam częściej się spotykać podoba mi sie miejsce strasznie, na nastepnego spota sie pisze :!: :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raga Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Jeśli uciulam skądś felgi z oponami i naprawię ksenon to napewno wpadnę Imprezowym WRX - jak nie zdążę to pokaże wam, ajk LATA Fiat Panda 1,3 JTD!!!! Przypuszczam, że Pandą nawet szybciej polecę niż imprezą Link to comment Share on other sites More sharing options...
viking Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 MARKO RALLY, zdradź tajemnicę gdzie to jest dokładnie , bo mnie ciekawość zeżre takie miejsca koło domu i nie wiedziałem .... wstyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz_555 Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 MARKO RALLY, ogólnie plan spotkania ustalony bardzo fajnie, bez zbędnych cergieli Kumpel sugerował, że jest tam spory wyryp jak dla aut osobowych ale myślę, że trzeba sprawdzić Daj znać czy miejscówka sie nada, jakby co to wspomogę poszukiwania Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARKO RALLY Posted March 13, 2008 Author Share Posted March 13, 2008 Przypuszczam, że Pandą nawet szybciej polecę niż imprezą Co to, to nie ! Choćbym miał skasować Imprezę, to nie pozwolę na to :wink: viking, :arrow: PW MARKO RALLY, ogólnie plan spotkania ustalony bardzo fajnie, bez zbędnych cergieli Dzięki Kumpel sugerował, że jest tam spory wyryp jak dla aut osobowych ale myślę, że trzeba sprawdzić Jak byłem tam ostatnio to był wyryp w jednym miejscu, ale my nie walczymy o punkty do Mistrzostw Polski, tak więc wyryp da się przejechać lajtowo, a później parę boczków się strzeli ( sprawdzę w weekend ) A w razie czego dostępna jest hałda w Bogucicach :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raga Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Raga napisał/a:Przypuszczam, że Pandą nawet szybciej polecę niż imprezą Co to, to nie ! Choćbym miał skasować Imprezę, to nie pozwolę na to O ile nie wpadnę Imprezą (a raczej się na to zapowiada ) to dam ci się karnąć głupią Pandą to się zdziwisz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz_555 Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Chcesz ośką walczyć z GT'kiem ?? Na dodatek z wytrawnym kierowcą za kółkiem ?? Odważna bestia z Ciebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARKO RALLY Posted March 15, 2008 Author Share Posted March 15, 2008 O ile nie wpadnę Imprezą (a raczej się na to zapowiada I to jest prawidłowa odpowiedź Gratulujemy wygranej, nagrodę wręczymy 29 marca podczas uroczystości otwarcia sezonu 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raga Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 O ile nie wpadnę Imprezą (a raczej się na to zapowiada I to jest prawidłowa odpowiedź Gratulujemy wygranej, nagrodę wręczymy 29 marca podczas uroczystości otwarcia sezonu 2008 A jaka nagroda? Jaka nagroda? Bo ja to bym chciał taki duży subwoofer do bagaznika i z 4 wzmacniacze (żeby dociążyć tył oczywiście...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARKO RALLY Posted March 15, 2008 Author Share Posted March 15, 2008 (żeby dociążyć tył oczywiście... Z tyłu masz przecież balkon, to powinno wystarczyć. Gdybyś miał tylko parapet to taaaaak, dociążyć trzeba. Można jeszcze tył dociążyć naciskając prawą nogą takie coś tam w podłodze, żeby nie powiedzieć pedał Po naciśnięciu tego tam masa oraz środek ciężkości przesuwają się do tyłu co powoduje dociążenie tylnej osi :wink: Ale żeby nagrodami dociążać to nie słyszałem Ale coż człowiek uczy się całe życie. O czym to mówiliśmy .................? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raga Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 O czym to mówiliśmy .................? Zacząłeś coś o deptaniu czy kopaniu pedałów Homofobie :!: :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz_555 Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 A ja mam pytanie z innej dziedziny niż rowerowa Jakieś zaplecze gastronomiczne robimy czy nastawiamy się tylko i wyłącznie na konsumpcję benzyny ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł_P Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Kurczę, dopiero teraz zauważyłem ten temat czemu nie dałeś info na "kresce" ???? Był dzisiaj ten spot? Ja bym się pisał na 29. marca :wink: Nie są to zawody lecz spotkanie fanów Subaru ( Paweł, Mitsu też może być ) Super, kiedyś wpadnę Lista: 29.03. 1. Marko Rally 2. Tommi from Kattowitz 3. subaru_rallyfan_roman 4. Patryk55XL 5. Raga 6. Paweł_P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raga Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 AAAAA - problem!!! Dokładnie 29. marca moja Milka startuje w Spodku na Wystawie Psów rasowych Nie wiadomo, do której to potrwa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARKO RALLY Posted March 18, 2008 Author Share Posted March 18, 2008 HEJ !!! Jestem na chwilę, zmogła mnie jakaś wstrętna choroba (zatoki, krtań, płuca) nadrabia czas w którym nie mogła się cholera do mnie dobrać. Ale spot 29 aktualny. Tommi from Kattowitz, benzin drożeje więc umiarkowanie dwa tankowania i styknie Myślę żeby zrobić zwykłe proste ognicho i spalić kiełbaskę, to wystarczy. Przy tym pogaduchy. Raga, coś wymyślisz :wink: Lista: 29.03. 1. Marko Rally 2. Tommi from Kattowitz 3. subaru_rallyfan_roman 4. Patryk55XL 5. viking 6. Ywone 7. Raga 8. Paweł_P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts