herrkam Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Jutro się przesiadam na nowe wrażenia może jakis spot ? ja będę w Wawie od 13 co propnujecie...zapraszam Link to comment Share on other sites More sharing options...
samochodzik Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 ja proponuje zebys wracal przez ŁÓDŹ :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godlik Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Jutro się przesiadam na nowe wrażenia może jakis spot ? ja będę w Wawie od 13 co propnujecie...zapraszam Może gdzieś w okolicach Salonu A.Koper? Chętnie pomacam nowego estiaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 12.30 mam pogrzeb kumpla ale po 13.30 chętnie bym pooglądał :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalek Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 tez chetnie wpadne o 13 u A.Kopra ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_ Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 O której mam wyglądać na obwodnicy Sochaczewa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 O której mam wyglądać na obwodnicy Sochaczewa Wygladac na obwodnicy sochaczewa trzeba zawsze. Inaczej Ci sie nikt nie zatrzyma. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Jutro się przesiadam na nowe wrażenia może jakis spot ? ja będę w Wawie od 13 co propnujecie...zapraszam Do Poznania się wybierasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_ Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 O której mam wyglądać na obwodnicy Sochaczewa Wygladac na obwodnicy sochaczewa trzeba zawsze. Inaczej Ci sie nikt nie zatrzyma. :wink: Specjalnie napisałem "wyglądać", i tak wyszło tak jak nie chciałem Ja juz nie wiem jak tu sie porozumiewać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 herrkam, wpadnij....wiesz gdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 O której mam wyglądać na obwodnicy Sochaczewa ....................grappa!!!........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted March 11, 2008 Author Share Posted March 11, 2008 hmm taki plan jakoś mam: około 13 A.Koper może komuś się uda podjechać tak do 16 będę bo jeszcze małe spotkanko potem ruszam do Aza (jeżeli nie będę musiał się przez całą Wawę przebijać :???: potem lecę do domq autostradą czyli Poznań generalnie także zaliczam 509 444 606 może mi się uda rekord pobić w ilości spotów na dzień Link to comment Share on other sites More sharing options...
samochodzik Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 hmm taki plan jakoś mam: około 13 A.Koper może komuś się uda podjechać tak do 16 będę bo jeszcze małe spotkanko potem ruszam do Aza (jeżeli nie będę musiał się przez całą Wawę przebijać :???: potem lecę do domq autostradą czyli Poznań generalnie także zaliczam 509 444 606 może mi się uda rekord pobić w ilości spotów na dzień moze nie jedz tak szybko do domu i poswiec caly tydzien na objazd po znajomych ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted March 11, 2008 Author Share Posted March 11, 2008 noo wiesz trzeba teraz na zupę zarobić i nowy wydech więc no time na objazdy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 potem ruszam do Aza (jeżeli nie będę musiał się przez całą Wawę przebijać Tragedii nie ma, jakiś kilometr korka a potem jedziesz praktycznie bez zatrzymywania, zadzwoń to Cu powiem co i jak Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 herrkam, zrób tak, żebyś podczas spotów akurat go dotarł - zapraszamy do Krakowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
charlie Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 zapraszamy do Krakowa najpóźniej na Rajd Krakowski pewnie przybędzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Nawet fajne to STI jak na Lanosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracowy Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Jaki kolor ? Gratuluję zakupu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Srebrny. Nie dogoniłem Herrkama na Krakowskiej. Docierał nowe auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Shit, przegapiłem ten wątek, szkoda :neutral: I jak się jeździ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiszpan25 Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 a gdzie foty? hę?! PZDR! Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_ Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?p=614076#614076 - tutaj, ale właściciel musi zrobić relacje foto Link to comment Share on other sites More sharing options...
samochodzik Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 moze A.Koper / raju cos napisze o minie Herrkama :?: po dlugo oczekiwanym odbiorze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Zadowolony był jak się z nim widziałem Parę dziwactw ten Lanos ma ale ogólnie plusy dodadatnie przyważają nad minusami ujemnymi update: Własnie gadałem z nowym właścicielem mówi że jest w Poznaniu na Maku i 13.8/100 i jechał już 250km/h GPSowe.... i ogólnie że jest "bardzo stabilne megaświetne auto". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts