Jump to content

ALT 15 czerwca

OZ

Recommended Posts

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pewnie nie uwierzysz ale nie ja ;) to obowiązuje mniej więcej od połowy ubiegłego roku, tak zdecydował AW po protestach mieszkańców (kto się buduje przy torze, lotnisku i giełdzie samochodowej?)

jeżeli mój wydech może jechać to każdy może :D mam przelotowy SS (czyli jest możliwość włożenia dużego kota do rury), radio wydaje mi się w tej chwili jedynie gadżetem zapychającym dziurę w desce :wink:

Takie rzeczy to tylko w Polsce są możliwe.

Niestety nie tylko, w Anglii czy w Stanach od dawna są badania głośności na torach. Ale na szczęście jak piszę Az mój wydech jest wystarczająco cichy :twisted:

Kto taki debilny pomysł wymyślił z tymi wydechami :?: :roll:

Przez durni którzy piszą o zamknięcie toru, bo im hałas przeszkadza, bo nagle sobie uświadomili wprowadzając się że jest tor i może być hałas, a że skoro już mieszkają to trzeba by zamknąć. Oczywiście wiele razy podczas jakiś zawodów objeżdżałem te osiedla słuchając i jakoś wielkiego hałasu nie słyszałem. Dziwne że lotnisko im nie przeszkadza które jest obok, ale wkońcu te nowe samoloty są takie ciche

marcin@klubsubaru.pl, Matiego mierzyli ostatnio i powiedzieli mu że 96db

Dobrze że nie prześladują nas normą jak na KJSach na torze czyli 93dB przy 3500 obr/min ! Ja mam na styk 92 dB :!:

Ile plan sekund urwać ?

Plan jest taki żeby w tym roku nie mieć awarii, bo ostatnie dwa ALT'y miałem pod znakiem problemów technicznych :wink: A gdybym pojechał ok. 1:55 to bym się barzdzo cieszył.

Ja jadę pierwszy raz (zawsze były awarie). Ciekawe, czy uda mi się zejść poniżej 2 minut...

Blue z palcem w d.....

No mati,Gracowy,Blue,Carfit wpisywać się

jak sobie Pan życzy :twisted:

Moze uda mi sie przyjechac "innym" autem :cool:

To ekstra :) znowu będzie większy spot :cool:

A ja znowu nie dam rady przyjechać :/ w tym samym czasie jest WTCC w Brnie...

Wg harmonogramu jazdy mają się rozpocząć od godz 12, czy zawsze ALT zaczynał sie tak "pózno" :?:

Niedzielne ALTy ZTCP zawsze zaczynały się później z uwagi na giełdę.

Pozamiatane, lista zamknięta. W 4 dni !

Azrael mam nadzieje że będziesz i że może czym w końcu pojedziesz ! Nawet jak nie czego nie życzę, to będziesz pomocny jak zawsze ! :)

[ Dodano: Czw Mar 13, 2008 4:01 pm ]

To jeszcze dla fachowców małe pytanko - pierwszy raz na torze, seria STi , jaki czas będę mógł uznać za przyzwoity ?

2 minuty (na suchym)

Przyzwoity czas to 2:10, za pierwszym razem się na nic nie napinaj zobacz z czym to się je. Naprawdę dużo nie potrzeba żeby na Torze furę zezłomować....