dkuchar Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 ostatnioniestety padł mi automat w mojej impreze 2.5l z 02/03 roku(USA). Szukałem jakiejs skrzyni na zamiane, ale jak sie okazało prawie kazda ma zypełnie inny numer.. Jaki to ma wpływ na poprawne działanie samochodu i z jakim numerem ewentualnie skrzynie moge wsadzic zamiast dotychczas używanej? :neutral: Numer/typ mojego dotychczasowego automatu TZ1A4ZFEAA-3M Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIBI-451 Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 gdzie znajduje sie ten nr ? bo ja też mam kłopot z automatem ? możliwe by pasowała od innych pojemności? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dkuchar Posted March 10, 2008 Author Share Posted March 10, 2008 z tego co pamietam to na górze, od strony silnika... [ Dodano: Wto Mar 18, 2008 12:22 pm ] czy jest ktos mi w stanie pomoc? czy nr skrzyni jest bardzo istotny? czy mozna włożyc skrzynie z innym numerem i ja "dostroić"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts