SLIWA Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Witam! Gdzie we Wrocławiu mogę dostać olej MOTUL 300V Competition 15W50 do mojej srebrnej Imprezy WRX z 2004 roku? Jeden pan sprzedaje takowy na allegro i jest z Wrocka i już z nim rozmawiałem- niestety z niewiadomych przyczyn od wczoraj nie odbiera komórki a ja potrzebuję ten olej na jutro (piatek) bo byłem w kilku punktach gdzie proponowano sprowadzenie Motula ale przecież nie będę tygodnia czekał na olej. Dlatego jeśli ktoś ma jakiś namiar na sklep, hurtownie itp. we Wrocku (bądź okolice) byłbym wdzięczny. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam. Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=573622 tutaj kupisz, o ile to nie o tym Panu mowa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLIWA Posted March 6, 2008 Author Share Posted March 6, 2008 Nie, tamten Pan miał w nicku bodajże słowo Golf (nie wiem dlaczego akurat mi to wpadło do głowy ) Dzięki za namiar, zapytam czy ma 300V Competition bo w aukcjach nie widzę. Pozdrawiam [ Dodano: Czw Mar 06, 2008 8:25 pm ] Jutro o 11.00 Pan przywiezie mi Motula do domu. Rewelacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olleo Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Dla potomnych - w Jetronicu kiedys kupilem Motula. Kiedys na autokaciku znalazlem goscia handlujacego Motulem we Wroclawiu, ale szukajke wylaczyli i nie moge aktualnie znalezc. [edit] rotfl! to byl wlasnie Mammoth z podlinkowanej aukcji =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam. Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 jetronik z mammothem tez powiazany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olleo Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 No to w takim razie jest monopol Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 No to w takim razie jest monopol Inter Cars ma w ofercie takie mazidła... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olleo Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 A cenowo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLIWA Posted March 7, 2008 Author Share Posted March 7, 2008 Allegrowicz mammoth przywiózł mi Motula do domu już na drugi dzień. Zapłaciłem 110 PLN za 2 litry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam12 Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Allegrowicz mammoth przywiózł mi Motula do domu już na drugi dzień. Zapłaciłem 110 PLN za 2 litry. tutaj kupisz wszystkie oleje Motula w dobrych cenach www.g4.com.pl pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
castrol Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 cos na stronce cen nie widze na motula Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam12 Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 cos na stronce cen nie widze na motula to jest hurtownia plus stajnia rajdowa. uwierz mi ze mają wszytko. Sam kupuję u nich do mojego WRX'a. Za 4 l motula 10W40 zapłaciłem coś około 180 pln. pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts