Jump to content

wydechy blitz

bombEER

Recommended Posts

Posted

A ja mam pytanie, bo te wydechy mimo wszystko nie sa za ciche :mrgreen: Panowie na przegladach nie robia problemow?

[ Dodano: Sob Maj 24, 2008 2:21 pm ]

Chodzi mi o blitz'a oczywiscie.

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply
Posted

Proszzzzzzz Cie :) Nie robią, nawet nie trzeba uruchamiać auta ;D A policja aż prosi, żeby dołożyć do pieca na odchodne :twisted::twisted:

Posted

Nie no nie smiejcie sie ze mnie, bo powaznie chce wiedziec :) Ze smarowaniem dla "mechaników" w stacjach obslugi to wiem, ale moze ktos trafil na takiego formaliste jednak?

Posted

Ci ludzie zwykle widzą kto jest pasjonatem i ma auto na doinweście a kto ma rzeźbę i nikomu nie trza bulić, a z porządnego brzmienia subaraka tylko michę cieszą i pytają co tam jest porobione :grin: A jesli juz spotkasz formaliste to jedziesz gdzie indziej, albo na chwile przerzucasz serię..

Posted
A policja aż prosi, żeby dołożyć do pieca na odchodne :twisted::twisted:

Dokladnie tak jest. Sam tego doswiadczylem tylko ze ja musialem go przewiesc. :mrgreen::mrgreen:

Moze juz nie dlugo zamontuje tego Blitza bo bez kitu ten dzwiek przyprawia mnie o dreszcze. :grin:

Posted
Dokladnie tak jest. Sam tego doswiadczylem tylko ze ja musialem go przewiesc. :mrgreen: :mrgreen:

Ja musiałem udawadniac kiedys policjantowi, że STI na pewnym odcinku jest wstanie rozpedzić sie do ponad 120km/h :mrgreen: dodam ze to był krótki odcinek

Posted
Ja musiałem udawadniac kiedys policjantowi, że STI na pewnym odcinku jest wstanie rozpedzić sie do ponad 120km/h :mrgreen: dodam ze to był krótki odcinek

Tacy juz z nich mili goscie.!! :mrgreen:

Posted

A czy ktos dysponuje informacja ile wazy kompletny Blitz Nur SpecR (centerpipe+backpipe)??

Z gory dziekuje za info :)

Posted

STACHU, ciekawe pytanie ... paczkę uniosłem sam, czyli nie jest bardzo cięzki :mrgreen: Goście na Allegro go sprzedają - napisz do nich ...

Posted

Ech, turbo to ma fajnie z wydechami. Jakiego byście nie założyli to będzie cicho i dobrze...

Posted

Taaaaaaaaaa, nie ściemniaj. Twoim jak jezdzilem pare dni to była cisza i relaks!! Tylko jak się mocno napniesz to dochodzi sporo decybeli, ale wtedy to wskazane :twisted:

Posted

Tak, bez najmniejszych problemow zarowno teraz jak i po remapie. Po prostu przekręcasz i masz, przystosowany pod fabryczne uchwyty i montaż.

Posted
a ten cat-back zapewni mi dobry dźwięk czy będę musiał jeszcze resztę rur do turbo dokupić ? tzn jak duża będzie roznica bez a z reszta do turbo.

różnica będzie minimalna jeśli chodzi o dźwięk, jedynie jakbyś chciał auto stroić to lepiej by było pozbyć się kat'a

Posted

Co myslicie o kompletnym wydechu, robionym od zera z kwasowki ?

Jaki waszym zdaniem bylby koszt ?

Posted

Ja instalowałem w WRX taki - kompletny 3'' + uppipe. Cena 2500, jakość b. dobra, tyle że wyszedł niewyobrażalnie głośny.

Posted

saint - dobra cena. Masz moze jakas probke dzwieku :) ?

Rozwazam kupno kompletnego wydechu od STi albo zlozenie czegos z kwasowki. Co doradzacie ?

Posted
saint - dobra cena.

Dobra?

Yacho zrobił w El-tecu i sporo mniej zapłacił.

Posted

Na stronie el-teca pisza, ze 2400 zl.

Zadzwonie do nich jutro i sie dowiem co i jak.

Posted

Zadzwoń, bo ten wydech nie jest głośny, fajnie brzmi.

Wydaje mi się, że Yacho mniej zapłacił.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...