Jump to content

wydechy blitz

bombEER

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Właściciele Lancerów Evo zwłaszcza za wielką wodą bardzo chwalą sobie Blitza - podobno jeden z najlepszych. Ja słyszałem kompletnego Blitza w Lancerze EvoIX i jak dla mnie na wolnych obrotach za głośno buczy a podczas jazdy jest za cichy.

• 4 weeks later...

Erik_wrx, ee ... przesadzasz :mrgreen: po 400 km głowa trochę napuchnięta ... ale to nawet przyjemne jest :lol: :grin: :cool:

Chociaż potwierdzam - jest sakramencko głośny :!:

Ale na zewnątrz brzmi super - jak rajdówka :cool:

Tak zgodze sie brzmienie jest super , mruczenie na postoju .Siasiedzi maja mnie juz dosc :-) Ale na dluzsza trase kiedy wyciagnieta jest wkladka naprawde nie nadaje sie .Jechalem ostatnio okolo 1000 km i bez wkladki wytrzymalem okolo 200 km

Erik_wrx, 1000 km Imprezą (samochodem w ogóle) jest generalnie męczące :smile: 200 km to się dopiero ten Blitz "rozgrzewa" :lol: Jak moja żona (nieskora do takich "wybryków") mówi, że jej się podoba, to znaczy że coś w tym musi być.

Mój silencer ("wkładka" :mrgreen: ) jest chyba coś niedopasowany, bo dźwięczał, poza tym po włożeniu to tak jakby w ogóle silnik nie pracował :) Aż blow-off mnie wystraszył (normalnie przestałem go słyszeć) ... więc ostatecznie się wkurzyłem, schowałem do bagażnika i sobie leży :wink:

Ale generalnie, podsumowując - Blitz jest tak samo rzadki jak i zacny :!:

Te 1000 km to z Anglii bylo , w jedna strone samolocik w druga auto .U mnie z wkladka jest glosno , bez bardzo bardzo glosno

[ Dodano: Pon Mar 31, 2008 8:40 pm ]

Blue76 nakrece jutro film krotkometrazowy :-) ale watpie aby dzwiek na kompie chocby w najmniejszym stopniu odzwierciedlil to co dzieje sie z tylu auta .W kazdym razie sprobuje i wrzuce .Pozdrawiam

Witam!

Od paru dni mam przyjemność :lol: testować wydech Blitz Nur Spec R./cat back/Brzmienie przecudowne choć głośne, na dłuższe trasy wręcz nie do zniesienia.autko natomiast wyrażnie ożywiło się.Po zamontowaniu załączonego silencera wydech traci cudowne brzmienie.Zamiast silencera dotoczyliśmy z alu łagodną zwężke do średnicy ok.47mm.Jest nieco ciszej przy zachowaniu wspaniałego brzmienia.

Pozdrawiam.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...