Jump to content

Szukam sprawdzonego serwisu na pomorzu?

Wojtas

Recommended Posts

Witam wszystkich użytkowników subaru. Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Imprezy MY06 STI i potrzebuję waszej informacji odnośnie serwisu na pomorzu. Zbliża sie w tym aucie przegląd na 30 tyś. i szukam dobrego serwisu( w grę wchodzi Gdańsk, Poznań, i inne w odległości 300-400 km od Szczecina). Dajcie znać co możecie polecić.

Jeżeli wolno polecić nieautoryzowany to poleciłbym serwis Janisz w Pruszczu Gdańskim.

Jeżeli nie wolno to proszę moda o usunięcie itd.

J/W, z tym, że ja powiem o nieautoryzowanym serwisie SUBARU przy ul. Wielkopolskiej w Gdynii.

Polecany był nam przez parę osób, robiliśmy tam przegląd przed zakupem i wymienialiśmy amorki - jak na razie brak negatywnych opinii.

Serwis miał kiedyś autoryzacje :mrgreen:

Namiary mogę jutro podać na PW ;)

J/W, z tym, że ja powiem o nieautoryzowanym serwisie SUBARU przy ul. Wielkopolskiej w Gdynii.

Polecany był nam przez parę osób, robiliśmy tam przegląd przed zakupem i wymienialiśmy amorki - jak na razie brak negatywnych opinii.

Serwis miał kiedyś autoryzacje :mrgreen:

Namiary mogę jutro podać na PW ;)

o tym byla dłuuuuga debata.

Ten pseudo serwis to nic innego jak naciągacze i dziady.

Chcialem robic tam remont glowicy. Ceny mi powymyslal gosc z kosmosu i pol samochodu chcial mi naprawic dodatkowo. Oczywiscie nie to co mi sie akurat popsulo. Dziadostwo i tyle.

I moje slowa potwierdzi także SebastianZ1,ktory rowniez chcial cos tam robic. I w balona polecieli.

Juz z dwojga złego wolalbym do Zdanowicza niz do tych...(sam siebie ocenzuruje).

Ninja, hmm to nie wiem.

Jak na razie nic poważnego w Forku nie jest do zrobienia - amortyzatory wymienili dobrze za normalną kasę, więc na razie nic złego na ich temat nie możemy powiedzieć :)

Pozdr.

Qóba napisał/a:

Serwis miał kiedyś autoryzacje

Namiary mogę jutro podać na PW

o tym byla dłuuuuga debata.

Ten pseudo serwis to nic innego jak naciągacze i dziady.

Wlasie mialem sie odezwac ponownie...

Dodam tylko, ze cenia/cenili sie jak ASO :roll: .

Auto jest kupione w kraju i ma gwarancje do końca 2009, dlatego pewnie musi być autoryzowany. Czytałem wcześniej na forum,że dużo osób chwali Mikołów ale ode mnie to kawałek drogi.

Pozdr.

Witam serdecznie

Od momentu zakupu (1,5 roku) sewisuje WRX ( przebieg 50.tys) w Szczecinie w Agrykolexie i generalnie współpraca układa się poprawnie i bez większych zgrzytów :cool: . Dużym plusem przy moim braku czasu jest odległość ( z Pobierowa 35 min. z CB :mrgreen: ) Standardowe rzeczy tj. przeglądy i sprawy bieżące ogarniają bez problemów .Jak byłaby jakaś poważna sprawa zawsze można jechać dalej ale do spraw bieżących po prostu szkoda czasu na jeżdzenie i szukanie .Ot takie moje skromne zdanie

Pozdrowienia

Piszony

PS. może jak pokaże im mojego posta to będę miał jeszcze jakąś zniżkę :mrgreen:

ak na razie nic poważnego w Forku nie jest do zrobienia - amortyzatory wymienili dobrze za normalną kasę, więc na razie nic złego na ich temat nie możemy powiedzieć

Normalną kase czyli ile? SebastianZ1 tez chcial u nich wymieniac amory,wykrzyceli cene wyższą niż ASO Zdanowicz. Wiec wg mnie cos nie teges z nimi.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...