gunit Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Witam! Chodzi mi po glowie ostatni pewnien temat...mianowicie forester sti Czy u na w kraju sa wyspecjalizowane firmy ktore by mi zrobiły przekładke na prawidlowa strone i wszystkie elementy zwiazane z przrobka? Prosil bym o ewentualne namiary na taka firme i orientacyjny koszt przeróbki. Pozdrawiam!
marcin@klubsubaru.pl Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Są takie firmy, ale zgodnie z regulaminem nie wolno na tym forum pisać o takich przeróbkach. Ponadto auto to zapewne nie będzie miało homologacji europejskiej.
gunit Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 to w takim razie dlaczego ten model jest sprzedawany na wyspach? i na czym polega homologacja? z tego co wiem to chyba na wymianie swiatel,katalisator to on ma wiec w czym problem?? Pozdrawiam!
Premo Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 i VIN dziewięcio znakowy. Był tu na forum opis jak to wszystko z homologacją załatwiono ale jakoś zniknoł :smile: warto by go przypomniec....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.