JED Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Nabylem od jednego z forumowiczow nowe sprzeglo. Okazalo sie, ze nie ma w komplecie lozyska oporowego. Czy takowe nalezy wymienic razem ze sprzeglem, czy tylko mozna, ale nic sie nie stanie, jak zostanie stare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Trzeba, i łożysko podporowe wałka sprzęgłowego w kole zamachowym się powinno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JED Posted March 3, 2008 Author Share Posted March 3, 2008 No, to mam chyba "fajnie"... Ale tego drugiego lozyska nie ma w kompletach, prawda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 JED, nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kario Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Lozyska z kola zamachowego nie ma raczej, ale nie jest drogie, ja za moje w ASO nie zaplacilem duzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JED Posted March 3, 2008 Author Share Posted March 3, 2008 Ehhh, znowu cos! Teraz zanim ASO to sprowadzi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts