Harvester Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Zamieszczam tutaj galerie mojego OBK na wydmach. Nie są dośc spore, ale myślę że udało nam się strzelić kilka fajnych zdjęć. Komentarze mile widziane. ;] http://www.facebook.com/album.php?aid=9 ... =888580191 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arti Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Harvester, fotki fajne, teren kozak ale myślę, że raczej powinieneś się z tym zgłosić do tematu MOJE SUBARU a nie tworzyć osobny wątek. :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 eee ten .... ale sniegu tam nie masz wiec wcale nie zazdroszcze! fajowe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted March 1, 2008 Author Share Posted March 1, 2008 Arti, Pomyślałem sobie że będzie bardziej dostrzeżony jak zrobię nowy wątek, który i tak pewnie zniknie pojutrze albo Przemeq mnie przeniesie Than_Junior, Twoim Legacem to i tak byś tam nie wjechał a moje auto śnieg przyszłej zimy zobaczy Narazie ratuje się czym jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Twoim Legacem to i tak byś tam nie wjechał e tam e tam 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted March 1, 2008 Author Share Posted March 1, 2008 Chyba że Ci felg nie szkoda to raz A dwa to ja bym przygotował jakiegoś Nissana patrola w pogotowiu - Mi się udało raz zakopać już Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robeet Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Cześć Harvester... Jak dla mnie super jest fota nr 19....gdu tuman piachu przykrywa prawą stronę Outback'a Chyba jak sie ociepli i piach przeschnie to wybiorę sie na moją lokalną piaskownicę czyli Pustynię Błędowską zrobić jakieś fajne zdjęcia. W końcu ode mnie jest "rzut beretem" ,tylko tam coraz mniej pustyni a więcej stepów :???: ....ale postaram się znaleźć jakąś fajną scenografię... Pozdrowka z Jury.... :grin: Robeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted March 1, 2008 Author Share Posted March 1, 2008 Dzięki za komentarz ;] Wiesz ze mnie jest geograficzny debil, więc musisz mi troszkę przybliżyć tą lokację ;] Może późnymi wakacjami jakiś wspólny wypadzik zaliczymy ?? Tylko od razu mówię że ze mnie [cienki/cięki???] off roadowiec Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotruś Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Naprawdę fajne zdjęcia, a nr 11 i 19 rewelacja!!! To "PL" wygląda jakby je w fabryce przykleili :grin: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robeet Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Dzięki za komentarz ;] Wiesz ze mnie jest geograficzny debil, więc musisz mi troszkę przybliżyć tą lokację ;] Może późnymi wakacjami jakiś wspólny wypadzik zaliczymy ?? Tylko od razu mówię że ze mnie [cienki/cięki???] off roadowiec Harvester.... Z Katowic na Pustynię Błędowska jedzie się niecałą godzinkę w kierunku Krakowa....z Krakowa będzie pewnie podobnie.....zależy kto ma jak szybkie auto Jak będziesz w PL to zapraszam :grin: ....fajne miejsce...od nas ludzie tam jeżdżą testować swoje terenówki. Suzuki organizowało tam prezentację Grand Vitary jak wchodziła na rynek....więc miejsce dla czterołapów bardzo fajne... Bardziej by tam pasował Forek ale Imprezą też się postaramy dać radę .... http://przyroda.polska.pl/regiony/wyzyn ... a/opis.htm pozdr Robeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted March 1, 2008 Author Share Posted March 1, 2008 Jak Impreza zdziała to i Outback da radę. Haha ja pochodzę z okolic Rzeszowa, więc jak będę u rodziny na wakacjach to daleko chyba w sumie aż tak nie mam. Napewno bliżej niż z wawy, czy nie bardzo ? Na zdjęciu wygląda całkiem ciekawie ;] I dobrze że piach bo na nim już trochę doświadczenia mam. Napewno się odezwę jak mi już auto dopłynie i będę już w Polsce na stałe osiedlony BTW mam nadzieję że Ci nie przeszkadza że mam 18 lat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 BTW mam nadzieję że Ci nie przeszkadza że mam 18 lat To pewnie zależy od tego, co planujecie razem robić . Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalili Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 świnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robeet Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 BTW mam nadzieję że Ci nie przeszkadza że mam 18 lat To pewnie zależy od tego, co planujecie razem robić . Noo Przemeq.....przywaliłeś...jak dzik w sosne.... pozdr Robeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted March 2, 2008 Author Share Posted March 2, 2008 Kurde wiedzialem ze z tym wypalisz. Bedziemy WSPOLNIE jezdzic Subaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Kurde wiedzialem ze z tym wypalisz. Zawsze do usług . Miłego szuwarowania! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts