Siela Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Jest taka akcja, że w Krakowie jest do sprzedania Ford Focus ST którym sie interesuje. I miał bym taką prośbe, mógł by ktoś podjechać go obejrzeć, żebym na darmo do Krakowa nie musiał jechać. Pozdro i z góry dziekuję. http://www.allegro.pl/item315147828_for ... t_170.html to link do aukcji Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Jest taka akcja, że w Krakowie jest do sprzedania Ford Focus ST którym sie interesuje. I miał bym taką prośbe, mógł by ktoś podjechać go obejrzeć, żebym na darmo do Krakowa nie musiał jechać. Pozdro i z góry dziekuję. http://www.allegro.pl/item315147828_for ... t_170.html to link do aukcji Skontaktuj się z forumowiczem szymu - to ten któremu sprzedałeś gieteka :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Siela, ja ci pomogę Mój wspólnik miał takiego Focus'a ST170, i trochę nim jeździłem (w tym kilka razy do Amsterdamu). Niestety nie mogę powiedzieć że jest to dobry samochód, jest wolny, kiepsko się prowadzi, jest potwornie tandetnie wykończony wewnątrz (ma bardzo niewygodną kierownicę i idiotyczne zegary które co kilkanaście sekund migają) i masakrycznie brzydki z zewnątrz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siela Posted February 27, 2008 Author Share Posted February 27, 2008 hehe aż tak źle? w sumie to sie nie dziwie bo to Ford Link to comment Share on other sites More sharing options...
rombu Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 E tam Mati zdziwia. On pewnie porównuje do Evokillera Mogę podjechać i oglądnąć, tylko nie jestem mistrzem blacharskim i nie mam miernika grubości lakieru. Mogę zobaczyć czy szczeliny w karoserii są równe, czy nie jest bardzo styrany w środku i ogólną kondycję auta. Jeżeli właściciel będzie chętny i mnie przewiezie to można sprawdzić czy nic nie stuka i nie puka. Sam teraz jeźdżę focusem żonki to jakieś porónanie mam ( ale do 1.6 100KM) Jak chcesz, żeby sprawdzić coś jeszcze to napisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts