TomS Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Czy w Warszawie można gdzieś dostać od ręki uszczelkę między turbo a down-pipe? Czy istnieje jakaś alternatywa dla ASO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 TomS, np. w nie-ASO masz od ręki - od 4 Lutego mają filię w Wawie - zadzwoń i zapytaj. Generalnie w Warszawie jest sporo miejsce gdzie można ją kupić - wszędzie powinna być na miejscu (no może poza ASO bo tam pewnie trzeba zamawiać ale też zapytaj). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Kruk, ale ci się dostanie jak Przemeq to zobaczy :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 mati, jestem zadowolonym klientem i polecam innym - nie widzę w tym nic sprośnego tym bardziej że tu chodzi o zwykłą OEM-ową uszczelkę a nie żaden tuning. A pisanie czegoś w stylu "w wiadomym sklepie" jest wg mnie szopką. No cóż...jak dostanę pasek przyjmę go z pokorą :wink: I tak wszyscy wiedzą o co chodzi :razz: P.S. Mati, świetne laseczki :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomS Posted February 27, 2008 Author Share Posted February 27, 2008 Właśnie kupiłem w "wiadomym sklepie" :wink: OEM'ową uszczelkę... Dzięki za oczywistą podpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 TomS, cieszę się że mogłem pomóc - mam nadzieję że nie przypłacę tego paskiem :???: :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Kruk, ale ci się dostanie jak Przemeq to zobaczy :grin: nie widzę w tym nic sprośnego tym bardziej że tu chodzi o zwykłą OEM-ową uszczelkę a nie żaden tuning OK. O ile na forum polecanie tuningu i konkurencji SIP nie jest dozwolone, o tyle trzeba zachować rozsądek - jakoś nie mam przekonania, by dać pasek w sytuacji, gdy mowa jest o "głupiej" uszczelce, ani doprowadzać do sytuacji, w której Forumowicze będą pisać: "kup w sklepie wszyscy wiedzą którym" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Przemeq, wiedziałem że rozsądny z Ciebie Mod :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts