Jump to content

Super OES - zapraszam

Pancin

Recommended Posts

Zapraszam serdecznie na pierwszą zaliczaną do całorocznej klasyfikacji eliminację Super OES'u. Impreza odbędzie się na Torze "Kielce" w Miedzianej Górze w najbliższą sobotę - 1 marca. Wystartować może każdy posiadający samochód z ważnym przeglądem i ubezpieczeniem obowiązkowym. W trakcie zawodów przejeżdżamy 3 lub 4 krotnie trasę dwóch prób o łącznej długości ok. 3 km. Zgłoszenia można dokonać online lub telefonicznie do najbliższego czwartku.

Wszelkie szczegółowe informacje (formularz zgłoszenia, regulamin, harmonogram) do wglądu na stronie Automobilklubu Kieleckiego .

Mi właśnie z auta serwis wymontował zawieszenie (po raz kolejny do reklamacji) i załozył "zawieszenie zastępcze", więc się pojawie ale na dobry wynik raczej nie liczę

Myślisz ze Tein tyle daje ? szczerze wątpie :lol:

W piątek (jak zwykle w ostatniej chwili) jadę na serwis w celu regulacji GTka i pewnie wpadnę. Carfit, może nas odwiedzisz w piątek wieczorem?

:cool: :wink: :mrgreen:

Tia, to napewno pojedziemy do Kielc :mrgreen:

Ja już dawno w domku,bo nakręciłem to,co chciałem.Ogólnie fajnie,dużo załóg tylko ta pogoda :neutral:

Po pierwszym przejeździe udałem się do domu,bo zimno i wiało jak w kieleckiem :wink:

Mam nagrane przejazdy Carfit'a,ALEX'a,GT ponoć 430KM,BWM,Audi S3 i parę innych,fajnych aut.

Zawody wciąż trwają ale moim zdaniem niebieskie STI wszystkim wklepie (nr 56),bo jechało płynnie i dobrym torem.

Jeśli chodzi o samochody to na mnie największe wrażenie zrobiło białe EVO chyba IX by nie-ASO (nr startowy 63 ?)

Piękne auto i piękne dźwięki wydawało ufffff Teraz już wiem,że gdybym miał kupować IX to tylko białe :!:

Film wkleję jutro bo trochę roboty przy tym będzie.

PS.Dziś moc nie miała znaczenia a można było powalczyć o pudło seryjnym GT'kiem na dobrych oponach.

Mam nadzieję, że pomimo mniejszej niż zwykle liczby przejazdów impreza się podobała. Postaramy się to wynagrodzić w przyszłości np. 4 przejazdami. Niestety pogoda bardzo nam psuła robotę. Wiatr, który w porywach był w stanie zachwiać człowiekiem, "chucherko" w postaci fotokomórki przewracał, stąd te przestoje. Wiatr o takiej sile nas zaskoczył, ale do następnej eliminacji i na taka ewentualność będziemy przygotowani. Korzystając z okazji chcę podziękować sędziom za wytrwałość w obsłudze tej imprezy na dworze w takich warunkach. Naprawdę odwalili kawał ciężkiej roboty.

Wyniki

Wróciłem właśnie. Aura trochę namieszała dzisiaj....stąd te postoje. Ale sama trasa była super. Dziękuję Sędziom i Organizatorom za wytwałość!!!Świetnie się bawiłem w towarzystwie Forumowiczów i nie tylko. Jestem zadowolony z wyniku. Gratulacaje na najlepszych :!:

i dla blue_eustoma za 1 miejsce w Pucharze Pań i odwagę!!!! ...Aha, podziękowania dla tych, którzy pomagali mi w "procedurze startu" mojego GT :cool: :mrgreen:

Mam nagrane przejazdy Carfit'a,ALEX'a

No czekamy :mrgreen:

Jeśli chodzi o samochody to na mnie największe wrażenie zrobiło białe EVO chyba IX by nie-ASO (nr startowy 63 ?)

Shodan :twisted:

Tak jest. Uczę się autka, powoli zaczynam oswajać potwora, tym razem ewidentnie zabrakło opon na deszcz, zimówki nie bardzo się nadają do ścigania.

Ogromne podziękowania dla Pancina i całej ekipy scyzzora, która mokła na tym przeklętym deszczu - jesteście niesamowici!!

Już się nie mogę doczekać następnego razu.

pozdr!

Gratulacje dla kolegi VITO znów okazał sie nie do objechania :cool:

Trasa bardzo ciekawa, niezwykle techniczna i potwornie ślisko, dołaczam sie do podziękowan dla organizatorów, za wytwałość :!:

Specjalne gratulacje dla załogi KebabuDaniela i Blue_estoma , Daniel jechał na mocno zuzytych RE070 :shock: które na te panujące warunki były bardzo średnie :!:

Blue_estoma :!: udany debiut :!: :lol: pucharek się podoba :?: :lol:

Kolega Alex znów chciał wygrac za wszelką cene i w walce o jak najmniejsza mase , wykrecił rozrusznik :wink: :twisted: , i trza było dziada pchac :twisted::mrgreen:

... Gratulacje dla kolegi VITO ... i nie raz zapewne to przeczytacie ... :!:

Zawody bardzo ciężkie, deszcz wiatr i ogólnie nieteges.... wielki podziw i podziekowania dla organizatorów .... Strasznie wszystko sie przeciągło ale nikt nie ma pretensji ... Pamiętam jak 65 samochodów przejechało w 1,5 godz. na kieleckiej imprezie ... więc napewno jak pogoda będzie sprzyjać to wszystko bedzie OK :!:

Carfit tym razem drugi ale obiecał żę to tylko wpadka i bedzie ostro walczył nastepnym razem :wink:

"(Kupie)Rozrusznik do GT - ALEX ... najlepiej nowy" - ALEX w imieniu kolegów oraz swoim prosze zamieść takie ogłoszenie w dziale Kupie-Sprzedam :mrgreen:

Otrzywiście gratulacje dla blue_eustoma za odwagę i zaufanie kiedy krzyczałem gaz i hamuj ... przepraszam za krytyczne uwagi ale to dla dobra sprawy i dla mobilizacji ... Gratulacje pucharu - wklej zdjęcia !!!!

Guest blue_eustoma

Na wstępie GRATULUJĘ WSZYSTKIM!! a szczególnie Vito za 1miejsce Carfit za 2 miejsce :grin:

No debiut za sobą :wink: i bardzo się cieszę, że na takim torze miałam szansę sprawdzić swoje możliwości i mieć satysfakcję osiągnąć 58 miejsce z 70 załóg :grin:

Było ślisko ale dzięki mojemu mega cierpliwemu nauczycielowi >kebabudaniela< przełamałam się i wystartowałam, a po Jego istrukcjach nie miałam większego stracha a wręcz już nie mogłam po pierwszym doczekać się drugiego przejazdu :razz: :razz: :razz:

I chcę jeszcze

:lol: :razz: :twisted:

Alex dziękuję za Gratulacje :oops:

Carfit puchar jest super stoi wśród innych na półce i nie chwaląc się jest najwyższy z wszystkich hi hi :cool:

1002239gn2.th.jpg

1002240oq0.th.jpg

1002241ym6.th.jpg

pucharlf7.th.jpg