Jump to content

CYNA VI

samochodzik

Recommended Posts

• Replies 578
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Może trzeba wywołać do tablicy Pana Andrzeja K ???

Zapewne ma jakieś tajne plany marketingowo-zabawowe.

:mrgreen:

W przyszłym tygodniu podam termin Cyny VI :!: Wstępnie druga połowa kwietnia lub początek maja. STI oczywiście będzie :mrgreen: Wstępnie planuję przejażdzkę ze mną STI dla 10 osób po 1 okrążeniu...tylko jeszcze nie wiem w jaki sposób i na podstawie czego te osoby wybrać :?:

Może trzech pierwszych z każdej klasy....i ostatni w generalce :?: :mrgreen:

Chciałbym również jakoś oddzielić typowych amatorów którzy pierwszy raz biorą udział w takiej imprezie od zdecydowanych zawodowców :mrgreen: Zastanawiam się wręcz nad osobną klasyfikacją , wyłącznie w generalce po zakończeniu właściwej Cyny o jakąś dobrą nagrodę i superpuchar :!: Trzeba jakoś nowych użytkowników Subaru ( amatorów ) oddzielić od " całej masy " zawodowych upalaczy forumowych...bo ci pierwsi wpadną w kompleksy... :!: :mrgreen:

AK

ps. w przyszłym tygodniu podam termin.... :cool:

Wstępnie planuję przejażdzkę ze mną STI dla 10 osób po 1 okrążeniu...tylko jeszcze nie wiem w jaki sposób i na podstawie czego te osoby wybrać

Może zróbmy liste :mrgreen::mrgreen:

Wrazie czego, to ja oczywiście z największą przyjemnościa bym się przejechał :cool:

Chciałbym również jakoś oddzielić typowych amatorów którzy pierwszy raz biorą udział w takiej imprezie od zdecydowanych zawodowców :mrgreen: Zastanawiam się wręcz nad osobną klasyfikacją

Bardzo dobry pomysl. :cool:

Trzeba jakoś nowych użytkowników Subaru ( amatorów ) oddzielić od " całej masy " zawodowych upalaczy forumowych...bo ci pierwsi wpadną w kompleksy...

Amator to ktoś kto będzie pierwszy raz startował czy drugi jeszcze też :?: :smile:

Chciałbym również jakoś oddzielić typowych amatorów którzy pierwszy raz biorą udział w takiej imprezie od zdecydowanych zawodowców :mrgreen:

Bardzo mi się ten pomysł podoba, może uda mi się wkońcu przyechać na Cyne :mrgreen:

wiosna za pasem...jakos mi sie za CYNĄ zatesknilo

...jakies terminy wiosennej CYNY sa moze juz planowane :?:

Panowie, mało szczegółów w archiwum. Brzmi znakomicie. Ktoś będzie łaskaw napisać kilka słów... :wink:

A taki, który ma STI od dwóch lat i jeździ na upalania BARDZO RZADKO, prawie w ogóle?

Jak dla mnie to się łapiesz :mrgreen: Widzę, że mam szanse na amatora (samochód mam 4 miesiące z czego 1,5 stał u Janka :mrgreen: )

Trzeba jakoś nowych użytkowników Subaru ( amatorów ) oddzielić od " całej masy " zawodowych upalaczy forumowych...bo ci pierwsi wpadną w kompleksy...

Amator to ktoś kto będzie pierwszy raz startował czy drugi jeszcze też :?: :smile:

Tak sobie mysle :roll: , ze " amator " to może byc taki ktos , kto bedzie jechal calkowicie seryjnym autem :shock: :mrgreen: a po mecie....... :cool: ... osobiście bede sprawdzał czy to jest auto bez przeróbek :mrgreen::mrgreen:

AK

Tak sobie mysle :roll: , ze " amator " to może byc taki ktos , kto bedzie jechal calkowicie seryjnym autem :shock: :mrgreen: a po mecie....... :cool: ... osobiście bede sprawdzał czy to jest auto bez przeróbek :mrgreen::mrgreen:

AK

... a może jeszcze coś dla seryjnych wolniejszych (ssaków), choć pewnie takowych będzie mało :evil:. Chyba, że miałbym szanse na przejażdżkę STI-jajem. Ostatni w generalce... :shock: :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Kurde. Źle się stało, że wyjechałem z salonu 2.0RC. Trza było łykać trzylatka... :evil:

AK

No to sie nadaje :cool: :twisted:

... a może jeszcze coś dla seryjnych wolniejszych (ssaków), choć pewnie takowych będzie mało :evil: . Chyba, że miałbym szanse na przejażdżkę STI-jajem. Ostatni w generalce... :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jest oddzielna klasa dla wolnych ssaków. Ale rzeczywiście zazwyczaj mało liczna. Ostatnio było chyba 7 aut, a na Cynie IV ok 10...

I zawsze wygrywa Justynka :evil: :razz: :mrgreen:

No to sie nadaje :cool:
Ty w kilku kategoriach bo i malo upalasz, i od niedawna STI, na dodatek bedziesz na koncu stawki :mrgreen:

Mysle ze na dzien dobry mozna zdyskwalifikowac z przejazdzki MY08 wszystkich posiadaczy EVO :mrgreen:

Mysle ze na dzien dobry mozna zdyskwalifikowac z przejazdzki MY08 wszystkich posiadaczy EVO :mrgreen:

A ja bym wykluczył wszystkich którym się MY08 nie podobało i pisali o tym tygodniami w kilku wątkach tutaj :twisted:

Chyba szybko wyedytuję kilka swoich postów :razz:

Jest oddzielna klasa dla wolnych ssaków. Ale rzeczywiście zazwyczaj mało liczna. Ostatnio było chyba 7 aut, a na Cynie IV ok 10...

I zawsze wygrywa Justynka :evil: :razz: :mrgreen:

No to nie jest tak źle jak myślałem. Będę wiedział kogo gonić :mrgreen::mrgreen: