samochodzik Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 CYNA VI 10 MAJA 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobramagilla Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Może trzeba wywołać do tablicy Pana Andrzeja K ??? Zapewne ma jakieś tajne plany marketingowo-zabawowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_ Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 No właśnie, i przy okazji półoficjalna przezentacji nowego STI-jaja na torze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobramagilla Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Moze być nawet ćwierćoficjalna W razie czego okleimy Dziewczynke pudłami kartonowymi w celu utajnienia pokazu i podniesienia jego rangi :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Koper Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Może trzeba wywołać do tablicy Pana Andrzeja K ???Zapewne ma jakieś tajne plany marketingowo-zabawowe. W przyszłym tygodniu podam termin Cyny VI :!: Wstępnie druga połowa kwietnia lub początek maja. STI oczywiście będzie Wstępnie planuję przejażdzkę ze mną STI dla 10 osób po 1 okrążeniu...tylko jeszcze nie wiem w jaki sposób i na podstawie czego te osoby wybrać :?: Może trzech pierwszych z każdej klasy....i ostatni w generalce :?: Chciałbym również jakoś oddzielić typowych amatorów którzy pierwszy raz biorą udział w takiej imprezie od zdecydowanych zawodowców Zastanawiam się wręcz nad osobną klasyfikacją , wyłącznie w generalce po zakończeniu właściwej Cyny o jakąś dobrą nagrodę i superpuchar :!: Trzeba jakoś nowych użytkowników Subaru ( amatorów ) oddzielić od " całej masy " zawodowych upalaczy forumowych...bo ci pierwsi wpadną w kompleksy... :!: AK ps. w przyszłym tygodniu podam termin.... :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrest Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Wreszcie jakaś dobra wiadomość w dzisiejszym dniu i do razu mi się gęba cieszy :grin: :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_ Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Wstępnie planuję przejażdzkę ze mną STI dla 10 osób po 1 okrążeniu...tylko jeszcze nie wiem w jaki sposób i na podstawie czego te osoby wybrać Może zróbmy liste Wrazie czego, to ja oczywiście z największą przyjemnościa bym się przejechał :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Wstępnie druga połowa kwietnia lub początek maja. Sounds good Dawno w Stolnicy nie byłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek_67 Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Sounds good Dawno w Stolnicy nie byłem A się nie odezwij, to w ryj Cieplutko G. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Chciałbym również jakoś oddzielić typowych amatorów którzy pierwszy raz biorą udział w takiej imprezie od zdecydowanych zawodowców Zastanawiam się wręcz nad osobną klasyfikacją Bardzo dobry pomysl. :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
orzi Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Trzeba jakoś nowych użytkowników Subaru ( amatorów ) oddzielić od " całej masy " zawodowych upalaczy forumowych...bo ci pierwsi wpadną w kompleksy... Amator to ktoś kto będzie pierwszy raz startował czy drugi jeszcze też :?: :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 A taki, który ma STI od dwóch lat i jeździ na upalania BARDZO RZADKO, prawie w ogóle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bart Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Chciałbym również jakoś oddzielić typowych amatorów którzy pierwszy raz biorą udział w takiej imprezie od zdecydowanych zawodowców Bardzo mi się ten pomysł podoba, może uda mi się wkońcu przyechać na Cyne Link to comment Share on other sites More sharing options...
kofcio Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 wiosna za pasem...jakos mi sie za CYNĄ zatesknilo ...jakies terminy wiosennej CYNY sa moze juz planowane :?: Panowie, mało szczegółów w archiwum. Brzmi znakomicie. Ktoś będzie łaskaw napisać kilka słów... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
orzi Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 A taki, który ma STI od dwóch lat i jeździ na upalania BARDZO RZADKO, prawie w ogóle? Jak dla mnie to się łapiesz Widzę, że mam szanse na amatora (samochód mam 4 miesiące z czego 1,5 stał u Janka ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Koper Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Trzeba jakoś nowych użytkowników Subaru ( amatorów ) oddzielić od " całej masy " zawodowych upalaczy forumowych...bo ci pierwsi wpadną w kompleksy... Amator to ktoś kto będzie pierwszy raz startował czy drugi jeszcze też :?: :smile: Tak sobie mysle :roll: , ze " amator " to może byc taki ktos , kto bedzie jechal calkowicie seryjnym autem :shock: a po mecie....... :cool: ... osobiście bede sprawdzał czy to jest auto bez przeróbek AK Link to comment Share on other sites More sharing options...
kofcio Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Amator to ktoś kto będzie pierwszy raz startował czy drugi jeszcze też :?: :smile: Tak sobie mysle :roll: , ze " amator " to może byc taki ktos , kto bedzie jechal calkowicie seryjnym autem :shock: a po mecie....... :cool: ... osobiście bede sprawdzał czy to jest auto bez przeróbek AK ... a może jeszcze coś dla seryjnych wolniejszych (ssaków), choć pewnie takowych będzie mało . Chyba, że miałbym szanse na przejażdżkę STI-jajem. Ostatni w generalce... :shock: Kurde. Źle się stało, że wyjechałem z salonu 2.0RC. Trza było łykać trzylatka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Trzeba jakoś nowych użytkowników Subaru ( amatorów ) oddzielić od " całej masy " zawodowych upalaczy forumowych...bo ci pierwsi wpadną w kompleksy... Amator to ktoś kto będzie pierwszy raz startował czy drugi jeszcze też :?: :smile: Tak sobie mysle :roll: , ze " amator " to może byc taki ktos , kto bedzie jechal calkowicie seryjnym autem :shock: a po mecie....... :cool: ... osobiście bede sprawdzał czy to jest auto bez przeróbek AK No to sie nadaje :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablonas Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 ... a może jeszcze coś dla seryjnych wolniejszych (ssaków), choć pewnie takowych będzie mało . Chyba, że miałbym szanse na przejażdżkę STI-jajem. Ostatni w generalce... :shock: :mrgreen: Jest oddzielna klasa dla wolnych ssaków. Ale rzeczywiście zazwyczaj mało liczna. Ostatnio było chyba 7 aut, a na Cynie IV ok 10... I zawsze wygrywa Justynka :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 A się nie odezwij, to w ryj Spokojna Twoja rozczochrana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabar Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 No to sie nadaje :cool: Ty w kilku kategoriach bo i malo upalasz, i od niedawna STI, na dodatek bedziesz na koncu stawki Mysle ze na dzien dobry mozna zdyskwalifikowac z przejazdzki MY08 wszystkich posiadaczy EVO Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablonas Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Mysle ze na dzien dobry mozna zdyskwalifikowac z przejazdzki MY08 wszystkich posiadaczy EVO A ja bym wykluczył wszystkich którym się MY08 nie podobało i pisali o tym tygodniami w kilku wątkach tutaj Chyba szybko wyedytuję kilka swoich postów :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kofcio Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Jest oddzielna klasa dla wolnych ssaków. Ale rzeczywiście zazwyczaj mało liczna. Ostatnio było chyba 7 aut, a na Cynie IV ok 10... I zawsze wygrywa Justynka :razz: No to nie jest tak źle jak myślałem. Będę wiedział kogo gonić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabar Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Będę wiedział kogo gonić :mrgreen:obawiam sie ze musialbys jej odkrecic przynajmniej dwa kola Link to comment Share on other sites More sharing options...
lewap Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Mam nadzieje że wreszcie będe na mojej pierwszej CYNIE, pisze sie na kategorie "wolnych" ssaków , bo chyba mnie nie wsadzą do kategorii "pozostałe" razem z Clio WRCfana i Evo :???: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts