Jump to content

min. warsztaty

Michał R.

Recommended Posts

Witam wszystkich Forumowiczów!!

Jestem "nowy" na Waszym Forum, dlatego też proszę o okres ochronny i wyrozumiałość.

Do tej pory byłem tylko Waszym obserwatorem ale dzięki temu przeczytałem dużą ilość temató i dyskusji z nim związanych i mam nadzieję nie zadawać głupich pytań.

Zakupiłem Forestera 2.0 4WD z 2000r., przebieg 114kkm. Samochód sprowadzony z Niemiec. Na ile moja wiedza techniczna mi pozwala, myślę że wszystko z nim ok. Myślę, że niezależnie od zapewnień sprzedającego i książki serwisowej muszę zająć się jego obsługą. Myśle tu o rozrządzie /komplet/ jak też o wszystkich płynach. Dlatego proszę o radę co jeszcze warto zrobić a przede wszystkim o radę gdzie to zrobić we Wrocławiu /nie licząc serwisu/ Na pewno macie jakieś zaprzyjaźnione warsztaty, które znają się na rzeczy. Pozdrawiam wszystkich.

Witaj Michał Rogowski!

Odpowiedzi na Twoje pytanie niestety nikt nie będzie Ci mógł udzielić ponieważ jest to forum oficjalnego Importera Subaru i można tu polecać JEDYNIE autoryzowane serwisy.

W zaufaniu jednak mogę Ci zdradzić, że znam bardzo dobry serwis 60 km od Wrocławia ale o tym na PW.

Pozdrawiam i gratuluję zakupu. :wink:

tak właśnie uczynię. dizęki.

Mam Jeszcze jedno pytanie. Do czego służy przycisk usytułowany na górze kolumny kierowniczej? W niemieckiej instrukcji jest on określony: Begrenzungsleuchtenschalter.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...