Azrael Posted March 5, 2003 Share Posted March 5, 2003 Chyba inni panowie się przyłączą. O ile nic minie umkneło to dołączyła do nas pierwsza pani - witam :-) Azrael Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopolanin Posted March 5, 2003 Share Posted March 5, 2003 Noooo...mam nadzieję, że zostanie dłużej. Przyda się odrobina kobiecego wdźięku w naszych męsko-szowinistyczno-samochodziarskich wywodach.... pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted March 5, 2003 Author Share Posted March 5, 2003 Noooo...mam nadzieję, że zostanie dłużej. Przyda się odrobina kobiecego wdźięku w naszych męsko-szowinistyczno-samochodziarskich wywodach....pozdr No właśnie, jak to jest że większośc moich znajomych kobiet bardzo lubi szybką jazdę (samochodem) a nawet więcej niż lubi, a tak mało kobiet sie tym interesuje angażuje, o tym pisze.. nie rozumiem :-( Azrael Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flipper Posted March 5, 2003 Share Posted March 5, 2003 No moj drogi Azraelu - nie bedzie juz chyba kawy w salonie :wink: Popatrz dobrze do listy uzytkownikow forum 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted March 5, 2003 Author Share Posted March 5, 2003 No moj drogi Azraelu - nie bedzie juz chyba kawy w salonie :wink: Popatrz dobrze do listy uzytkownikow forum 8) Osh kurna ja też...... ajajajajaj przepraszam :-( Ale i tak odzywa się męskie grono więc może jednak jest iskierka nadzieji? Azrael Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flipper Posted March 5, 2003 Share Posted March 5, 2003 Nie powiem, zebym byl przeciwko Jestem ZA ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts