Agniess Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Witam :cool: Dnia 8 marca zostanie zorganizowany Rajd Wyzwolenia m. Poznania, który będzie III rundą PPAiK. Za ułożenie prób odpowiedzialny jest Tomasz Płaczek - Rajdowy Mistrz Polski - także może byc bardzo ciekawie :cool: :cool: Regulamin imprezy: http://www.aw.poznan.pl/imprezy2008/200 ... ulamin.doc Dostępna jest już lista zgłoszeń . Zgłoszenie należy wysłac na maila: monika.matuszczak@aw.poznan.pl Więcej informacji na stronie AW Poznań :cool: To kto jedzie? BaRy? - kolejna okazja do polatania boookami- może tym razem załapiesz się w mój obiektyw :cool: Przynajmniej się będę starac uwiecznic Twoje cudne boooki Radekk na pewno z chęcią Cie popilotuje :cool: Chojny? - nie jechales SuperOSu, to pojedz teraz :smile: IntakWRX? Vfts - tak, wiem, przyjdziesz jako kibic, a moze nawet wystartujesz :smile: , jeśli Brolo będzie startował :cool: :cool: BIG J? Sandstorm? i inni... kto się wybiera? :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEH Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Ja się wybieram i mam nadzieję, że będzie co filmować :cool: Na pewno będzie jeden gietek, którego jeszcze nikt w akcji nie widział (przynajmniej z tym szoferem). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agniess Posted February 23, 2008 Author Share Posted February 23, 2008 Ja się wybieram i mam nadzieję, że będzie co filmować :cool: A ja mam nadzieje, ze bedzie co utrwalac na fotografiach :cool: Na pewno będzie jeden gietek, którego jeszcze nikt w akcji nie widział (przynajmniej z tym szoferem). Oo, to ja wiem o kim mowa (chyba) :smile: Jak narazie to z listą zgloszonych zalog nieciekawie, same Fordy pumy prawie.. :???: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vfts Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Ja się wybieram i mam nadzieję, że będzie co filmować :cool: A ja mam nadzieje, ze bedzie co utrwalac na fotografiach :cool: Na pewno będzie jeden gietek, którego jeszcze nikt w akcji nie widział (przynajmniej z tym szoferem). Oo, to ja wiem o kim mowa (chyba) :smile: Jak narazie to z listą zgloszonych zalog nieciekawie, same Fordy pumy prawie.. :???: no widać, że kierowcy z Klubu Forda mają większe jaja niż co niektórzy z Subaru :cool: A o obsadę bym się nie martwił, próby przygotowane przez Płaczka napewno zwabią większość najmocniejszych załóg PPAiK :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilL Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 no co jest ? nikt nie jedzie ? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEH Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Ale by były jaja, gdyby Cougar wygrał klasę 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilL Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Ale by były jaja, gdyby Cougar wygrał klasę 5 wstyd i hańba :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIG J Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Ale by były jaja, gdyby Cougar wygrał klasę 5 No dobra , dobra spróbujemy przepędzić te kociaki :wink: [ Dodano: Pon Mar 03, 2008 5:57 pm ] No i nie rozpędze już nikogo..... Wczoraj jadę sobie spokjnie 1 potem 2 , widze zielone to gaz w podłogę i ...... szarpnęło , stuknęło i coś się skończyło. Chyba sprzęgło , bo jeżeli to skrzynia to się załamie. :sad: Rajdzik oglądne jako kibic. Ewentualnie jak ktoś szuka pilota to jestem chętny ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts