Jump to content

Preferowane ASO do gruntownej naprawy Legacy

Maciej Drelichowski

Recommended Posts

Maciej Drelichowski, powiem tak - robilem prywatnie pare drobiazgow lakierniczych w GT-ku, w warsztacie blacharsko-lakierniczym, w ktorym sa robione samochody z ASO A.Koper. Jestem zadowolony.

Słuchajcie.

Mocno obiłem swoje jeszcze na gwarancji Legacy. Polećcie mi najmniejsze zło.

W którym z ASO w Warszawie naprawiać?

Pozdrawiam.

Zupełnie nie wiem co Ci doradzić... :roll: ... bo to widzę , ryzyko dla obu stron.... :mrgreen:

AK

ps. mocno obity....hmm.. :shock:

Zupełnie nie wiem co Ci doradzić... :roll: ... bo to widzę , ryzyko dla obu stron.... :mrgreen:

Andrzej, masz dziś "dzień konia" - co tekst, to umieram ze śmiechu :mrgreen:.

A co do meritum: dotychczas drobne naprawy (plastiki z przodu i tyłu) robiłem w DaWoju. Mieli tak złego blacharza-lakiernika (Toyota Wiśniewscy), że właśnie jutro jadę tam z reklamacją :twisted:. Wiem, że zmienili kooperanta na ponoć lepszego - czy faktycznie jest lepszy, nie wiem.

Radziłbym więc - mimo ryzyka dla Andrzeja :mrgreen: - skorzystać z ASO A. Koper. Oni - z tego, co wiem - od wielu lat korzystają z jednego zakładu i nie przypominam sobie, by na forum ktoś zgłaszał zastrzeżenia 8).

Radziłbym więc - mimo ryzyka dla Andrzeja :mrgreen: - skorzystać z ASO A. Koper. Oni - z tego, co wiem - od wielu lat korzystają z jednego zakładu i nie przypominam sobie, by na forum ktoś zgłaszał zastrzeżenia

Z dwóch... :!: :razz:

ps.zawsze jest ten pierwszy raz... :mrgreen:

Radziłbym więc - mimo ryzyka dla Andrzeja :mrgreen: - skorzystać z ASO A. Koper.

Jesteś świadomy ryzyka, że w razie jakiś kłopotów zostaniesz na Krakowskiej "osobą bez mebli" ?

:wink:

5Y to szmat czasu Szymus, ja go wtedy nie znalem, wiec nie wypowiem sie.

a dzis? chyba zalezy, za ile chcesz to zrobic. jak chce kto sobie zlozyc kolorowa impreze, to Marek mu zlozy, ale to raczej zle swiadczy o druciarzu kliencie, a dobrze o Adamskim, iz potrafi.

kiedys Az rekomendowal Marka, mi osobiscie zas Dzanek - odddalem auto i bylo na czas pomimo problemow, pomylek dostawcow etc. - wyszlo lepiej, niz z fabryki.

jak chce kto sobie zlozyc kolorowa impreze, to Marek mu zlozy, ale to raczej zle swiadczy o druciarzu kliencie, a dobrze o Adamskim, iz potrafi.

pod warunkiem, ze taka zamawial. A w cytowanym poscie niekoniecznie o tym byla mowa.

kiedys Az rekomendowal Marka

http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?p=102644#102644

fakt... rekomendowal.

Dla jasnosci - opinie, ktore cytuje pochodza z poczatkow forum - czyli z 2003 i 2004 roku. Mozliwe, ze sie sporo zmienilo. Tym bardziej porownanie tego co sie zmienia jest dosc ciekawe i dajace do myslenia.

pumex1, ale jeszcze nie zauwazylem, by ktorykolwiek cytat mowil o niesolidnosci czy partactwie Adamskiego.

lakiernie i blacharke na moim przykladzie ma klasowa, na czesci czekalem 5 dni, a bylo tego troche. moze po prostu zaplacilem za wszystko i nie oczekiwalem, ze mi za darmo Marek chrystusowo rozmnozy kierunkowskazy na pustkowiu :twisted:

nie mam w tym interesu zadnego, ale Marek zrobil mi samochod na czas i najlepiej, jak pryncypia sztuki na to pozwalaja, a do tego jest na liscie autoryzowanych serwisow, zatem zapytajmy Dyrekcji , azaliz na pewno zasluzyl na ten zaszczyt :cool: proponuje zreszta wrzucic w search engine "adamski" i poczytac calosc, nie selektywne anegdoty :twisted:

foreksz, ok nie bede Ci opowiadal o anegdotach sprzed 5 lat, ktore wtedy krazyly, bo to opinie z czasow kiedy wiecej sie dzialo na pewnej liscie klubowej niz tu. Zrobiles samochod - jestes zadowolony? OK. Ja przywolalem pewne posty z przeszlosci, ktore pisane byly przez osoby, ktore nieco dluzej w tym siedza. Ot tyle.

5-6 lat temy Szymus to byles nawet jeszcze zabawny, a teraz sie madrzysz tylko i probujesz byc powazny jak smiertelny nokturn. mnie nie nabierzesz :wink: cheers, Dude, Adamski jak chce, robi dobra robote, w razie czego sluze probka au naturel :grin:

foreksz, no widzisz.... a teraz jestem ponury jak MY08 :cool: na szczescie sa inni, ktorzy poprawiaja srednia radosci :mrgreen:

Samochod obejrze przy okazji - i pokaze jak to u mnie jest zrobione. Co ciekawe ten warsztat, w ktorym robilem ma autoryzacje Citroena, a stalo tam chyba z 6 Subaryn.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...