Maciej Drelichowski Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Słuchajcie. Mocno obiłem swoje jeszcze na gwarancji Legacy. Polećcie mi najmniejsze zło. W którym z ASO w Warszawie naprawiać? Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Maciej Drelichowski, powiem tak - robilem prywatnie pare drobiazgow lakierniczych w GT-ku, w warsztacie blacharsko-lakierniczym, w ktorym sa robione samochody z ASO A.Koper. Jestem zadowolony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Koper Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Słuchajcie.Mocno obiłem swoje jeszcze na gwarancji Legacy. Polećcie mi najmniejsze zło. W którym z ASO w Warszawie naprawiać? Pozdrawiam. Zupełnie nie wiem co Ci doradzić... :roll: ... bo to widzę , ryzyko dla obu stron.... AK ps. mocno obity....hmm.. :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Zupełnie nie wiem co Ci doradzić... :roll: ... bo to widzę , ryzyko dla obu stron.... Andrzej, masz dziś "dzień konia" - co tekst, to umieram ze śmiechu . A co do meritum: dotychczas drobne naprawy (plastiki z przodu i tyłu) robiłem w DaWoju. Mieli tak złego blacharza-lakiernika (Toyota Wiśniewscy), że właśnie jutro jadę tam z reklamacją . Wiem, że zmienili kooperanta na ponoć lepszego - czy faktycznie jest lepszy, nie wiem. Radziłbym więc - mimo ryzyka dla Andrzeja - skorzystać z ASO A. Koper. Oni - z tego, co wiem - od wielu lat korzystają z jednego zakładu i nie przypominam sobie, by na forum ktoś zgłaszał zastrzeżenia 8). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Koper Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Radziłbym więc - mimo ryzyka dla Andrzeja - skorzystać z ASO A. Koper. Oni - z tego, co wiem - od wielu lat korzystają z jednego zakładu i nie przypominam sobie, by na forum ktoś zgłaszał zastrzeżenia Z dwóch... :!: :razz: ps.zawsze jest ten pierwszy raz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Radziłbym więc - mimo ryzyka dla Andrzeja - skorzystać z ASO A. Koper. Jesteś świadomy ryzyka, że w razie jakiś kłopotów zostaniesz na Krakowskiej "osobą bez mebli" ? :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
foreks Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Marek Adamski w Łomiankach robi bardzo dobra blacharke i lakier. nic mu nie mozna zarzucic w zakresie terminow i solidnosci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 no to chyba sie mocno pozmienialo :roll: http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?p=11928#11928 Link to comment Share on other sites More sharing options...
foreks Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 5Y to szmat czasu Szymus, ja go wtedy nie znalem, wiec nie wypowiem sie. a dzis? chyba zalezy, za ile chcesz to zrobic. jak chce kto sobie zlozyc kolorowa impreze, to Marek mu zlozy, ale to raczej zle swiadczy o druciarzu kliencie, a dobrze o Adamskim, iz potrafi. kiedys Az rekomendowal Marka, mi osobiscie zas Dzanek - odddalem auto i bylo na czas pomimo problemow, pomylek dostawcow etc. - wyszlo lepiej, niz z fabryki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 jak chce kto sobie zlozyc kolorowa impreze, to Marek mu zlozy, ale to raczej zle swiadczy o druciarzu kliencie, a dobrze o Adamskim, iz potrafi. pod warunkiem, ze taka zamawial. A w cytowanym poscie niekoniecznie o tym byla mowa. kiedys Az rekomendowal Marka http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?p=102644#102644 fakt... rekomendowal. Dla jasnosci - opinie, ktore cytuje pochodza z poczatkow forum - czyli z 2003 i 2004 roku. Mozliwe, ze sie sporo zmienilo. Tym bardziej porownanie tego co sie zmienia jest dosc ciekawe i dajace do myslenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
foreks Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 pumex1, ale jeszcze nie zauwazylem, by ktorykolwiek cytat mowil o niesolidnosci czy partactwie Adamskiego. lakiernie i blacharke na moim przykladzie ma klasowa, na czesci czekalem 5 dni, a bylo tego troche. moze po prostu zaplacilem za wszystko i nie oczekiwalem, ze mi za darmo Marek chrystusowo rozmnozy kierunkowskazy na pustkowiu nie mam w tym interesu zadnego, ale Marek zrobil mi samochod na czas i najlepiej, jak pryncypia sztuki na to pozwalaja, a do tego jest na liscie autoryzowanych serwisow, zatem zapytajmy Dyrekcji , azaliz na pewno zasluzyl na ten zaszczyt :cool: proponuje zreszta wrzucic w search engine "adamski" i poczytac calosc, nie selektywne anegdoty Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 foreksz, ok nie bede Ci opowiadal o anegdotach sprzed 5 lat, ktore wtedy krazyly, bo to opinie z czasow kiedy wiecej sie dzialo na pewnej liscie klubowej niz tu. Zrobiles samochod - jestes zadowolony? OK. Ja przywolalem pewne posty z przeszlosci, ktore pisane byly przez osoby, ktore nieco dluzej w tym siedza. Ot tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
foreks Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 5-6 lat temy Szymus to byles nawet jeszcze zabawny, a teraz sie madrzysz tylko i probujesz byc powazny jak smiertelny nokturn. mnie nie nabierzesz :wink: cheers, Dude, Adamski jak chce, robi dobra robote, w razie czego sluze probka au naturel :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 foreksz, no widzisz.... a teraz jestem ponury jak MY08 :cool: na szczescie sa inni, ktorzy poprawiaja srednia radosci Samochod obejrze przy okazji - i pokaze jak to u mnie jest zrobione. Co ciekawe ten warsztat, w ktorym robilem ma autoryzacje Citroena, a stalo tam chyba z 6 Subaryn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Maciej Drelichowski, zapytaj się lepiej o terminy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Subaryta Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Hmmm, mocno obity ten Legaś? I jak to się stało? Toż Legasia obić to chcieć trzeba jakby co to PW Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts