sosna Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Witam mam Impreze z '98 roku i muszę zmienić klapę, bo moja uległa uszkodzeniu... :roll: I pytanie brzmi: czy klapa np. z rocznika '94 będzie pasowała? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzi4 Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Założyć się da bez problemów, tylko trochę głupio będzie wyglądała z przodu - '98 ma inne lampy i grill. Niestety na allegro nie ma już Imprezy z takim zestawem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 kuzi4, Ci wytłumaczył jak będzie z przodu, a teraz powiedz o którą klapę Ci chodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Posted February 21, 2008 Author Share Posted February 21, 2008 Chodzi oczywiście o klapę tylna! W 98 faktycznie zmienił się trochę przód, ale tył przez całą produkcję tego modelu wyglądał tak samo, mam rację? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 tylna będzie OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŁukaszG. Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 sosna, masz PW :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzi4 Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 zakręciłem się z tą klapą trochę. Oczywiście tylna będzie pasowała... Z tym przodem to wyjechałem, bo własnia zmieniam u siebie na GT99. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Posted February 21, 2008 Author Share Posted February 21, 2008 sosna, masz PW :wink: ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 sosna, Private Message Kliknij sobie na górze strony w napis: Moja skrzynka wiadomości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŁukaszG. Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 sosna nie mogę Ci składać propozycji w tym wątku :razz: ale mam coś dla Ciebie, odczytaj PW i wszystko się wyjaśni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts