sammar Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Czy coś takiego będzie pasowało do tego szuwarka: chlapacze Może ktoś ma inne propozycje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeOrGe Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Patrze i patrze i nigdzie nie wiedzę że mają do subaru więc zakładam że nie będą pasować :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammar Posted February 21, 2008 Author Share Posted February 21, 2008 Jak byłoby napisane, że mają do subaru, to bym nie zadawał głupich pytań. :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmac Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Miałem podobny problem z Imprezą (też znalazłem chlapacze z jednej strony "uniwersalne", a z drugiej na liście żadnego Subaru nie uświadczysz) więc rozwiązałem go w ten sposób, że poprosiłem Pana w sklepie żeby rozpakował pudełko z "uniwersalnymi" i sprawdziłem "na żywo" czy pasują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts