gimli2 Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 czy istnieje możliwość - podejrzewam że musi coś takiego być :wink: , regulacji wysokości świateł w foresterze w sposób inny niż elektrycznymi silniczkami sterowanymi z kabiny ?? chodzi mi o jakieś śrubki lub pokrętła w okolicy reflektorów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 gimli2, jest możliwość, przecież każdy diagnosta na stacji ustawi Ci same światła za przysłowiowy browarek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
foreks Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 mi w ASO za darmo zrobili, gdyz w stacji kontroli pojazdow bali sie ksenonow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 gimli2, ma 98r. więc chyba ksenonów nie posiada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gimli2 Posted February 20, 2008 Author Share Posted February 20, 2008 no niestety ksenonów bozia nie dała a tylko H4 a swoja drogą jak myślicie czy zarówki 90 W nie zaszkodziłyby reflektorom?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markus52 Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Zaszkodziły.Już po tygodniu jazdy miałem spalone kostki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gimli2 Posted February 21, 2008 Author Share Posted February 21, 2008 klucz płaski nr 10 i spokojnie mozna regulować wysokośc swiatel jak zajdzie potrzeba, za pomocą białych bolców przy reflektorach. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts