k@mil Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Czy sa jakies rekomendacje co do paska, napinacza i rolek rozrzadu w GT MY99/00 przeznaczonym do upalania? Jakies za/przeciw paskowi Gates i napinaczowi i rolkom "made in Japan"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markos007 Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 ja osobiście wole paski Contitech i je polecam, słyszałem od kilku osób że paski Gates-a potrafią się zrywać i to przy dość małych przebiegach. A co do rolek to nie mam pojęcia jakie polecić :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 W GT przeznaczonym do upalania oryginały, oryginały można również kupić w sklepach z czesciami w pudełkach ich producentów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k@mil Posted February 20, 2008 Author Share Posted February 20, 2008 Kto produkuje oryginalne czesci do rozrzadu GT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Kto produkuje oryginalne czesci do rozrzadu GT? GMB, Mtsuboshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
komancz Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 [ Dodano: Sro Lut 20, 2008 2:12 pm ] Kto produkuje oryginalne czesci do rozrzadu GT? GMB, Mtsuboshi NSK, NTK, NTN Link to comment Share on other sites More sharing options...
k@mil Posted February 20, 2008 Author Share Posted February 20, 2008 Az tylu producentow? Przy okazji - jaki olej do upalanego GT? Moze byc Motul 15W50? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazuras Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Przy okazji - jaki olej do upalanego GT? Moze byc Motul 15W50? Poszukaj coś w wyszukiwarce. Było dużo tematów jaki olej do GT - gdzieś wyczytałem opinie fachowców od oleji i jak najbardziej zalecają właśnie ten olej. Poza tym dużo "tutaj urzędujących" właśnie na tym jeździ. Powinien być OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr1 Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Czy sa jakies rekomendacje co do paska, napinacza i rolek rozrzadu w GT MY99/00 przeznaczonym do upalania? Jakies za/przeciw paskowi Gates i napinaczowi i rolkom "made in Japan"? Ja od razu po zakupie (jakieś 2.5 roku temu) wsadziłem do turbodzidka pasek Matsuboshi (czy jakoś podobnie). Pomyśl też może od razu o wymianie pompie wody. U mnie po zmianie samego paska padła po kilku dniach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts