kris79 Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 mam problem moje autko na rozgrzanym silniku skacze na wolnych obrotach na zimnym silniku i podczas jazdy wszystko jest oki model impreza turbo 2000 awd z 99r. czy ktos wie od czego mozna zaczac szukac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 Najczęściej chyba pada przepływomierz, wiec ja bym od tego zaczął. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 A to nie wina czujnika wolnych obrotów? Trochę zgnieciony silnik ,ale widać wszystko. Szymu miał z tym czujnikiem problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris79 Posted February 19, 2008 Author Share Posted February 19, 2008 moze byc podjade na diagnostyke to powinno pokazac blad jak jest padniety Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacho Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 mialem to samo. tez stawialem na silniczek krokowy, ale okazalo sie ze przeplywka. pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
turdziGT Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 hogi, ale sie kompaktowo pod maska zrobilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazuras Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 W moim jak kupiłem mialem to samo + dodakowo brak mocy od 4500 w górę. Zmieniłem przepływkę i wszystko jak należy. Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymu Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 A to nie wina czujnika wolnych obrotów?Szymu miał z tym czujnikiem problem. to prawda ale ja mam gt98 a od 99 jest inny silnik i ma już silniczek krokowy zamiast tego czujnika/zaworu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 to prawda ale ja mam gt98 a od 99 jest inny silnik i ma już silniczek krokowy zamiast tego czujnika/zaworu. Racja, tak jak Yacho przecież. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts