BIG J Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Wiem ,że za ładnie to nie wygląda ale może ktoś kiedyś montował takie owiewki . Chodzi oto ,że powyżej 100 km/h słychać uciążliwy szum powietrza i zastanawiam się nad jakimiś owiewkami. Ewentualnie jakieś inne rozwiązania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilL Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 chodzi CI o coś takiego ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grygo Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 na poczatek sprobuj domknac szyby przy otwartych drzwiach Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIG J Posted February 17, 2008 Author Share Posted February 17, 2008 chodzi CI o coś takiego ? dokładnie o tym myślałem . na poczatek sprobuj domknac szyby przy otwartych drzwiach hmm... szczerze to nie próbowałem Mam już trzecie subaru ,ale tego sposobu nie przerabiałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 a jak nie pomoże to spróbuj wyregulować docisk szyb do uszczelek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilL Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 SzamaN napisał/a: chodzi CI o coś takiego ? dokładnie o tym myślałem może coś to tam daje przy niższych prędkościach, ale powyżej 150 km/h to już chyba nie ma różnicy czy ma owiewke czy nie w sumie może warto zainwestować :razz: :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarian Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 a jak nie pomoże to spróbuj wyregulować docisk szyb do uszczelek. A jak?Bo u mnie to samo,wyłącznie od kierowcy strony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 barbarian, sposoby są dwa, pierwszy to opuszczenie szyby i dogięcie trójkąta lusterka do wewnątrz, drugi - The Right Way - przedstawia instrukcja serwisowa: http://aflinta.dyndns.org/MSA5TCD99L405.pdf Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarian Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 No dzięki.Co za szybkość.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 na poczatek sprobuj domknac szyby przy otwartych drzwiach U mnie to pomagało. :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts