kubek852 Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Witam jestem tu nowy ale niestety po przeczytaniu wielu postów dalej nie wiem co jest z moim autem. Problem polega na tym, że raz pali raz nie.. tzn ja zimnym silniku i na rozgrzanym niema problemów ale na średnio rozgrzanym w ogóle nie odpala i słychać jak z pod konsoli pstryka jakiś przekaźnik. Często też zdarza się, że podczas podjeżdżania na światła też gaśnie... po chwili odpala normalnie. Z forum wyczytałem, że mogą za to być odpowiedzialne czujnik położenia wału i czujnik temp. Jutro jadę to zamówić i nie wiem czy coś jeszcze. Mechanik powiedział że jeszcze sonda lambda sie zawiesza i czy to może być też przyczyną Auto to Impreza 1,6 z 95r. z góry dziękuje za odpowiedz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Dobrze wyczytałeś. Dziwi mnie "zawieszająca się" sonda lambda. No ale jak się nie wie co to i taki kicior można klientowi puścić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts