lukass Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Jako że nie mam zamiaru dokonywać w moim aucie żadnych modów i nie widzę sensu wydania na wydech xk zł to mam w związku z tym pytanko czy ktoś próbował takiego pasztetowego rozwiązania jak poniżej: http://moto.allegro.pl/item307644953_tl ... jaaaa.html http://moto.allegro.pl/item307487134_wm ... hatow.html http://moto.allegro.pl/item310471835_tl ... osnos.html Chodzi głownie o to żeby nie było zbyt głośno , a jedynie wydobyć trochę dźwięku boxera. Pozostała część wydechu pozostaje seria. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 średni pomysł :???: , te wszystkie tłumiki sa dość cięzkie, i po roku dwóch odpadają bo trzeba je jakoś wspawac ( uchwyty również ) i jest to druciarskie rozwiązanie, moze lepiej od kogos kupic uzywany , ale dedykowany do Subaru ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeOrGe Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Ja kupiłem catback (tyle że do GT) second hand firmy fujitsubo i jestem mega zadowolony, jest nierdzewny i w cenie bardzo pasztetowej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JED Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Polecam Ci wizyte w El-Tec. Ja NIGDY bym nie zalozyl polskiego wydechu, a jednak...Ktos madrzejszy mi doradzil, posluchalem i jestem zadowolony. Kiedy odpadnie? Nie wiem! Niech sie carfit wypowie! :wink: p.s. Chodzi głownie o to żeby nie było zbyt głośno , a jedynie wydobyć trochę dźwięku boxera. W WRX mialem SuperSpinta - tylko koncowego - bylo OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Polecam Ci wizyte w El-Tec. Ja NIGDY bym nie zalozyl polskiego wydechu, a jednak...Ktos madrzejszy mi doradzil, posluchalem i jestem zadowolony.Kiedy odpadnie? Nie wiem! Niech sie carfit wypowie! :wink: p.s. Chodzi głownie o to żeby nie było zbyt głośno , a jedynie wydobyć trochę dźwięku boxera. W WRX mialem SuperSpinta - tylko koncowego - bylo OK. Jed, Eltek ok, bo jest robiony pod konkretny model, z uchwytami itd, a to co podał te linki to uniwerslane wydmuszki Link to comment Share on other sites More sharing options...
JED Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Jed, Eltek ok, bo jest robiony pod konkretny model, z uchwytami itd, a to co podał te linki to uniwerslane wydmuszki Ufff, dzieki! :wink: Powiem Ci, ze jak obejrzalem te linki, to "yy". To typowe pierdziawki. Poza tym, wystarczy zobaczyc na jednymze zdjec, do jakich aut zakladane :cool: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 A ja nawet nie wiem jakiej firmy mam tlumik koncowy. Kupilem okazyjnie w norauto. Srednica byla ok, silncera nie bylo, a tak to podobne do tych co na zdjeciach. I nie zaluje. Dzwiek piekny, zadnych klopotow, czasem po prostu nie warto przeplacac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukass Posted February 16, 2008 Author Share Posted February 16, 2008 średni pomysł :???: , te wszystkie tłumiki sa dość cięzkie, i po roku dwóch odpadają bo trzeba je jakoś wspawac ( uchwyty również ) i jest to druciarskie rozwiązanie, Zgadza się zalatuje lekkim druciarstwem, ale......CCC , w sumie jak odpadnie za dwa lata to nie będzie tragedii , bo seryjny swe miejsce w garażu będzie miał :razz: A ja nawet nie wiem jakiej firmy mam tlumik koncowy. Kupilem okazyjnie w norauto. Srednica byla ok, silncera nie bylo, a tak to podobne do tych co na zdjeciach. I nie zaluje. Dzwiek piekny, zadnych klopotow, czasem po prostu nie warto przeplacac... Simon1 A jak z głośnością , bo nie chciałbym czuć się jak w środku pudła rezonansowego - po prostu zależy mi tylko na lekkim pomruku , a nie jakiś hardcorowych doznaniach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts