pumex1 Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Matka dzisiaj nam celebruje urodziny, zatem szable w dlon i pijem! Twoje zdrowie Waldek! :grin: :grin: :grin: A zeby nie zabraklo - mala flaszeczka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Łooo Matko. Toc to Kardynal, BI-skup(butelek) powinien odwolac post. Ten Waszyngtosnki Post tez. Jednym slowem Alleluja! Pumex, nie doceniasz Mamusi, ja sie lepiej przygotowalem i to z wlasnych zapasow! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buffy22 Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Waldku wszystkiego naj najlepsiejszego!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 A ja myślę, że Mamusia robi przegląd w swojej piwniczce: Wszystkiego naj dla kochanej Mamusi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuNo Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz Zdrowia :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dip Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Witam, życzenia już przesłałem, ale skoro powstał tak zacny topic to i ja składam Mamuni najserdeczniejsze życzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzi4 Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Tylko na chwilę dałem gamoniowi poprowadzić...A taaaaaaaaka impreza by była!!! Wszystkiego najlepszego, co się nie pobiło to za Twoje zdrowie się wypiło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moniqa Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Matka...zdrowia ,szczęścia i jeszcze raz pieniędzy :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Wodki, wodki i jeszcze raz wodki! a przy okazji: dowiedzialem sie o tych 2l, ktore byly MOJE Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Naj dla Matki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek_67 Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Chlap, za zdrówko :razz: G. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nina Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Wszystkiego naj Pani Matko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_K Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Oto laurka dla mamusi szanownej: Wszystkiego naj... :grin: :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Dużo, dużo wódki dla mamusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark L.A. Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Matko naszo kochano , oby delirka nigdy nie przeszkodzila Ci trafic szklem do pyska !!! Zdrowie Matuli . Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldenarts Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Życzenia przesłane, ale i tu najlepsze życzenia dla Mamusi... zdrowia, piniendzy :grin: , napojów procentowych wszelakich i jeszcze raz zdrowia... :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Dużo, dużo dużo, zimnej wódki!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldemar Biela Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Nie warto żyć tak dugo Taka idea u mnie Czeba umżeć młodo By lepi wyglondać ............ w trumnie mamusia Dzienki wielkie za pamienć i (spełnialne) życzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Zdrowia, szczęścia i jeszcze raz wódki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Tak sobie przemyslalem i... wódki. ...mozna kupic. Ale... Zdrowia, szczęścia ... - nie. Wiec odwoluje poprzednie zyczenia i zycze tylko zdrowka i szczescia Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted February 15, 2009 Author Share Posted February 15, 2009 Mamusia - urodzinowo zyczym - kupe szmalu w bezpiecznych bankach - wolnych od podatku Belki Link to comment Share on other sites More sharing options...
szycha Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 najlepszego Mamusiu , zdrowia szczęścia i jeszcze raz mnóstwo pieniędzy :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Wszystkiego naj.... i jeszcze lepszego,wspomoge sie "cycatem" z pewnej wypowiedzi Szanownej Mamusi Zycze nalewek z amrozji I laurów samych na czole Zycze Ci takich rzeczy Ze normalnie ...ja cie pier....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Wszystkiego najlepszego, najlepiej tego czego sobie sam życzysz, no i tradycyjnie jak wszyscy - wódy oceanu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted February 15, 2009 Ojciec Założyciel Share Posted February 15, 2009 I ja też sie dołączę. Zawsze dobrego humoru, weny do kreatywnej twórczości oraz - w przeciwieństwie do ogólnego kryzysu - satysfakcjonujacych zasobów finansowych :smile: Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts