gunit Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Witam!Mam pytanie czy wlot na masce forestera turbo ma taki sam wymiar jak z impreszy sti czy bedzie pasował??http://cgi.ebay.pl/SUBARU-IMPREZA-98-00-BONNET-SCOOP-for-facelift-models_W0QQitemZ220136998082QQihZ012QQcategoryZ72209QQcmdZViewItem Link to comment Share on other sites More sharing options...
malutki Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Witam!Mam pytanie czy wlot na masce forestera turbo ma taki sam wymiar jak z impreszy sti czy bedzie pasował??http://cgi.ebay.pl/SUBARU-IMPREZA-98-00-BONNET-SCOOP-for-facelift-models_W0QQitemZ220136998082QQihZ012QQcategoryZ72209QQcmdZViewItem Niestety, nie Sprawdzane organoleptycznie w serwisie u AK. Chciałem zrobić to samo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunit Posted February 15, 2008 Author Share Posted February 15, 2008 to fatalnie... ale widzialem forki z wlotami od sti...pewnie trzeba by bylo cionc maske... Link to comment Share on other sites More sharing options...
siekla Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Ja takze sie nad tym zastnawialem i niestety nie pasuje - potrzeba podobno malej rzezby - wiec na razie projekt odlozylem, mysle ze blizej wakacji do niego roce i moze wtedy odgrzeje kotleta - Link to comment Share on other sites More sharing options...
redroad30 Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 szkoda, nieźle by wyglądał. Jakby ktoś coś - to dajcie znać Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Ja takze sie nad tym zastnawialem i niestety nie pasuje - potrzeba podobno malej rzezby - wiec na razie projekt odlozylem, mysle ze blizej wakacji do niego roce i moze wtedy odgrzeje kotleta - Małej rzeźby? Tak dokładnie wiesz co trzeba by było zmodyfikować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioF Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Panowie wlot z bugeye z tego co widac w temacie ponizej powinien pasowac plug&play http://forums.nasioc.com/forums/showthr ... ?t=1115609 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunit Posted February 17, 2008 Author Share Posted February 17, 2008 Małej rzeźby? Tak dokładnie wiesz co trzeba by było zmodyfikować? Bardzo jestem ciekaw co?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
siekla Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Tak super dokladnie to nie ale po przymierzeniu nie pasowala szerokosc ani dlugosc do konca - z tym ze ja sie przymierzam do wlotu takiego jak na przyklad ma evokiller - tylko po opisach widze ze mamy rozne forestery wiec sie mna nie sugerujcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Ja akurat mam takiego jak Ty :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts