Draupnir88 Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Mam pytanko wymieniał ktoś szczeki z tyłu w imprezie bęben schodzi na siłe czy jesty jakaś blokada prosze o pomoc Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 nie ma zadnej blokady, masz rant na bębnie i cięzko schodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 carfit, schodzi. (zanim Hogi Cię dopadnie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 carfit, schodzi. (zanim Hogi Cię dopadnie) upsss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draupnir88 Posted February 13, 2008 Author Share Posted February 13, 2008 Mam już rozwiazanie co do demontażu szczęk jas świetny sposób praktycznie bez wysiłku :wink: w bębnach sa dwa gwintowane otwory wystarczy wkręcić w oba śróby 8" i bęben pięknie sam schodzi rozwiązanie jest extra :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
markos007 Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Mam już rozwiazanie co do demontażu szczęk jas świetny sposób praktycznie bez wysiłku :wink: w bębnach sa dwa gwintowane otwory wystarczy wkręcić w oba śróby 8" i bęben pięknie sam schodzi rozwiązanie jest extra :grin: w sumie te rozwiązanie stosowanie jest od zawsze :razz: bynajmniej w moim przypadku :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDracul Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Chyba, ze zostawilo sie samochod na zaciagnietym recznym (z autopsji). sruby mozna wykrecic z tylnej kanapy i sie wspomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 w sumie te rozwiązanie stosowanie jest od zawsze :razz: bynajmniej w moim przypadku :smile: A masz tarcze z tyłu, że tak piszesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts