matt Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Automobilklub Ziemi Tyskiej zaprasza miłośników sportów samochodowych na zawody dla kierowców amatorów pod nazwą : "I RUNDA SAMOCHODOWEGO PUCHARU AZT". Zawody odbędą się 17 lutego 2008 (niedziela) na torze testowym Fiat Auto Poland w Tychach ul. Oświęcimska. Zapisy drogą internetową do dnia 15 lutego na adres e-mail : azt-tychy@o2.pl . Opłata startowa 90 zł do dnia 14 lutego 2008 na konto AZT : Pko-bp o/TYCHY 33 1020 2528 0000 0102 0114 0524 , w dniu imprezy 110 zł. Zapisy w dniu imprezy na torze od godz. 7:30 do 9:30 , liczba zgłoszeń ograniczona do 70 załóg. Dyrektor zawodów Marcin Kobryń tel 512046747 Kontakt z Zawodnikami Jacek Michalski 501760240 to co jedziem? panowie z Clio Team oraz SWRT (subaru wieliczka rally team) :wink: :?: .... już 3 cliówki są zapisane, subarak żaden.... pozdr. matt Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARKO RALLY Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Co najmniej 3 Subaraki przeważnie przyjeżdżają i Lancery też bywają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charlie Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 matt jedziesz? jeśli tak to czy znajdzie się miejsce, albo dwa na pasażera? :> ekipa z peugeota pewnie też się wybierze, mike w maluchu też będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Jeśli nie spadnie śnieg,to będzie ekipa wielicka ... + Leszczyk :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted February 15, 2008 Author Share Posted February 15, 2008 ALEX, a Daniel i Carfit też od sniegu uzelażniają start :?: to tak jakoś leszczykowato brzmi matt Link to comment Share on other sites More sharing options...
charlie Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 jak śnieg będzie to co? nie ogarną tematu dojazdu na miejsce? Alex nawet nie żartuj, że Was nie będzie bo ta lista właśnie m.in. dzięki Wam jest rewelacyjne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł_P Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Mnie niestety nie będzie, cały dzień będę siedział w Częstochowie :mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARKO RALLY Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 cały dzień będę siedział w Częstochowie Brzmi groźnie, jak egzamin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzi69 Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 jak solber_ga namowie to tez zawitamy znowu :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł_P Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Brzmi groźnie, jak egzamin. Niestety tak :???: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ywone Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 to połamania pióra, a jak zdasz to stawiasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 ALEX, a Daniel i Carfit też od sniegu uzelażniają start Daniel ma na felgach RE070. Carfit nie wiem. Ja dzisiaj założyłem R888. Zdążyłem przejechać do firmy i zaraz zaczęła się śnieżyca .... Puściłem dzisiaj Totka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł_P Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 jak zdasz to stawiasz Jasna sprawa :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 ALEX, a Daniel i Carfit też od sniegu uzelażniają start Daniel ma na felgach RE070. Carfit nie wiem. Ja dzisiaj założyłem R888. Zdążyłem przejechać do firmy i zaraz zaczęła się śnieżyca .... Puściłem dzisiaj Totka Ja chyba mimo wszystko jade, dostałem zezwolenie od żony , a to nie jest tak że automatycznie przechodzi na kolejne upalania , więc szkoda by było zmarnować :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
charlie Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Ja chyba mimo wszystko jade Alex ucz się właściwej postawy od carfita może ktoś załatwić kamerę na jutro? dla urozmaicenia mógłbym coś pokręcić tym razem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Alex ucz się właściwej postawy od carfita Masz rację. Jeżeli spanie śnieg, to pojadę z Carfitem...o ile się zgodzi. może ktoś załatwić kamerę na jutro? Zapytam Daniela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Alex ucz się właściwej postawy od carfita Masz rację. Jeżeli spanie śnieg, to pojadę z Carfitem...o ile się zgodzi. może ktoś załatwić kamerę na jutro? Zapytam Daniela. w sumie lux, bede potrzebował jakiegoś "JANA" do zmiany kół Link to comment Share on other sites More sharing options...
charlie Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Masz rację. Jeżeli spanie śnieg, to pojadę z Carfitem...o ile się zgodzi. Ty... cwaniaczku Zapytam Daniela. pytaj, pytaj w sumie lux, bede potrzebował jakiegoś "JANA" do zmiany kół grilla jeszcze weź, będzie się przy czym ogrzać skoro dopuszczają ponad 100 załóg :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz_555 Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Szykuje się grube ściganie Wybieram się na oglądarę Będzie jakieś "ogólnoforumowe" widzenie ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARKO RALLY Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Ja jutro pracuję, może na chwilkę podjadę, ale nie napewno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charlie Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 ALEX, carfit, Daniel - o której wyjeżdżacie i jaką trasą? :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 ALEX, carfit, Daniel - o której wyjeżdżacie i jaką trasą? :> O 7:30 z Wieliczki. Autostradą. P.S.Jesli nie masz czym jechać to zapraszam rano do Wieliczki. Jadę sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi.m Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 jak solber_ga namowie to tez zawitamy znowu :-) Mnie nie trzeba namawiać - ja tylko jak mam czas i mogę sie wyrwać to jestem pwny na takich imprezach Link to comment Share on other sites More sharing options...
charlie Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 dzięki za propozycję, ale jadę z mattem, ma być u mnie chwilę po 7, więc pewnie nas dogonisz na autostradzie (7:30 zbieramy się chyba w kilka aut na orlenie za bramkami) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ywone Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Jak nie zaśpię to może też przyjadę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts