raju Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Nowe STi już jest. Prężnie wyglądające, w klasycznym już kolorze WR 02C Blue mica. Pierwsze wrażenia...kocur normalnie. Super fotele, mniejsza kierka, krótka skrzynia. Auto stoi przed salonem do wglądu :cool: Zapraszamy jak zwykle wszystkich chętnych i żądnych wrażeń Pozdrawiam raju Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 raju, będe u was ok. 15 :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
foreks Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 jade :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue76 Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Również jestem ok. 15 :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Durbos Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Mini spot o 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 wczoraj przejeżdżałem obok was , macie wersje standard czy z recaro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 raju, orientujesz się może kiedy salon w Łodzi otrzyma takie STI - o ile otrzyma ? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŁukaszG. Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 z tego co widziałem na lorze stały tylko do nas STI, więc chyba jesteśmy pierwsi w Wawie :razz: a Łódź..... wpadaj do nas, po co czekać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł C Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 będę jutro w Wa-wie i chętnie zajrzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŁukaszG. Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 zapraszamy, zapraszamy.......z tego co właśnie sprawdziłem do kwietnia w Wawie tylko u nas można obejrzeć STI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Będę i ja. Albo dziś wieczorem, albo jutro . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Koper Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Będę i ja. Albo dziś wieczorem, albo jutro . Dziś wieczorem......... :shock: AK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 A co? Postaram się zdążyć przed 18:00. Już dawno tak wcześnie nie wyszedłem z pracy, ale dziś spróbuję . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Niech ktoś cyknie jakieś fotki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Zrażony zimną reakcją ze strony Andrzeja, postanowiłem jednak nie przyjeżdżać dziś. PS A tak naprawdę to nie chce mi się pakować w korki w piątek wieczorem w Al. Krakowskiej. Stary już jestem i leniwy . Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 orientujesz się może kiedy salon w Łodzi otrzyma takie STI - o ile otrzyma ? Wpadaj w przyszłym tyg. do Poznania, pewnie szybciej dojedziesz niż do Wawy :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
samochodzik Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 raju bede w wawie w niedziele i w srode, jest szansa na prawy fotel :?: (no chyba ze jest szansa tez na lewy ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Koper Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Zrażony zimną reakcją ze strony Andrzeja, postanowiłem jednak nie przyjeżdżać dziś. To była ciepła wieczorna reakcja...... PS A tak naprawdę to nie chce mi się pakować w korki w piątek wieczorem w Al. Krakowskiej. Stary już jestem i leniwy . Rzeczywiście wszystko stoi.....no prawie wszystko... :cool: Ale jutro...jak bedziesz wstanie ........ :roll: zapraszam..... AK Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriszek Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 kriszek, masz. Śliczny STI, no nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raju Posted February 8, 2008 Author Share Posted February 8, 2008 wczoraj przejeżdżałem obok was , macie wersje standard czy z recaro? narazie 000, w marcu będzie TOP Pozdro dla wszystkich, którzy byli i zobaczyli :cool: PS. Jazdy próbne będą jak sam się wjeżdże i wyjeżdże Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriszek Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 kriszek, masz. Śliczny STI, no nie? Pięęęęęęękny Zbieram właśnie na takiego, już mam całe 2,99 zł :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz_555 Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Dealer z Mikołowa pewnie będzie miał tylko zamówione STi. Na ekspozycję nawet nie liczę, a wszędzie indziej mam za daleko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek K Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Blue daj jakas relacje. Czy to naprawde taka kiszka jak wyglada na zdjeciach i jak WRX MY08 czy da sie tym jezdzic od biedy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
foreks Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 dobra, czas odhauczec. o ile NA i WRX sa wciaz do bani, to STI jednak jako zywiec gites. wielkie kola, wielkie blotniki, w ogole to zdaje sie na zewnatrz wielkie. standardowe fotele jak dla mnie lepsze, niz u poprzedniczki, ja przynajmniej nie plywam w nim, jak u siebie. bylby naprawde duzy gites, ale po odpaleniu silnika to w serii poprzednik doslownie warczal jak wsciekly. 08 brzmi jak rzedowe 1,6 :razz: deska tez moze byc, taki trend obecnie, ale plastik w drzwiach jako zywo impreza, mocniej trzasnac i sie wygnie, albo spinki popekaja :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts