szczur75 Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Jak w temacie. Czy speedline 2109 16 calowa wejdzie na czterotłoczkowy zacisk w gt? Ponoć w WRX jest problem... Inne ET? Jak to jest? [ Dodano: Pią Lut 08, 2008 8:11 am ] Czyli nikt nic nie wie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazik Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Może to Ci coś pomoże, a może nie, ale przynajmniej temat na wierzchu Ja mam speedline 16" chyba 2110, i po zmienienieniu zacisków na GT-kowskie musiałem wrzucić dystanse 4mm. Nigdzie na feldze nie znalazłem oznaczenia ET. Próbowałeś poszukać w sieci info o ET dla tych felg? Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted February 8, 2008 Author Share Posted February 8, 2008 Na moich jest oznaczenie ET55 przy szerokości 6.5" Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Na moich jest oznaczenie ET55 przy szerokości 6.5" szczur, nie sprawdziwszy, nic sie nie dowiesz... samo ET i szerokosc felgi to jeszcze nei wszystko, wew. profil "ramion" felgi tez jest b. wazny btw, felgi z takimi samymi parametrami (tj. 6.5x16 ET55) od USDM WRX MY'02 nie pasuja na 4-tloczkowe zaciski GT Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted February 8, 2008 Author Share Posted February 8, 2008 Czy wystarczy, że sprawdzę je w GT'99? Bo generalnie mają być do Legacy. Chcę założyć 4-tłoczkowy zacisk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazik Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Jeszcze jedno mi sie przypomniało i sprawdziłem w otchłani kompa. Jak się przymierzałem do zakupu felg to Sykstus mi proponował ten model (2109)speedlina 16" ze swojego WRX EU - więc powinny pasować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted February 8, 2008 Author Share Posted February 8, 2008 Jeszcze jedno mi sie przypomniało i sprawdziłem w otchłani kompa. Jak się przymierzałem do zakupu felg to Sykstus mi proponował ten model (2109)speedlina 16" ze swojego WRX EU - więc powinny pasować. To właśnie te felgi. Ale do wrx 02 eu nie pasowały. Kolega je kupił, wyprostował...i oddał Sykstusowi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazik Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 No to już k...a głupi jestem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts