szuster Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Dostalem dzis zamowione laczniki. Niestety 'gumki' troche z nich wystaja tak jak na zdjeciach ponizej. Pytanie, czy da rade z tym cos zrobic, uloza sie przy zakladaniu ? Czy definitywnie nic z tego nie bedzie :?: 1 2 3 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 szuster, IMHO normalne, znaczy tak może być. Chyba, ze Ci się nie mieszczą w miejscach montażowych Ważne by ciasno w miarę siedziały. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szuster Posted February 7, 2008 Author Share Posted February 7, 2008 szuster, IMHO normalne, znaczy tak może być. Chyba, ze Ci się nie mieszczą w miejscach montażowych Ważne by ciasno w miarę siedziały. Myslalem ze powinny idealnie dolegac. Nie chce zeby sie pokruszyly czy tam polamaly jak tak beda wystawac. A miescic to sie powinny bo ksztaltem sa takie same jak OE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 szuster, a widziałeś jak taki łącznik wygląda po podniesieniu auta na podnośniku i opuszczeniu kół? To jest dopiero ta guma powyginana Link to comment Share on other sites More sharing options...
szuster Posted February 7, 2008 Author Share Posted February 7, 2008 Nie wiem czy o to chodzi sorki za jakosc ale to tylko telefon stary Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 szuster, mniej więcej, a jak podniesiesz koło po drugiej stronie stabilizatora to nawet nieco bardziej Link to comment Share on other sites More sharing options...
szuster Posted February 8, 2008 Author Share Posted February 8, 2008 Heh, dzieki :smile: Pytalem jeszcze pare osob i potwierdza sie ze chyba tak ma byc ;-) Zobaczymy w praniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIST Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 Ja kupiłem i założyłem łączniki z Whiteline-a ale takie metalowe na unibolach, i tak samo się zdziwiłem że wszystko jest ponaciągane po podniesieniu auta do góry. Ale chłopaki z nie-ASO powiedzieli że tak jest ok, a Oni akurat wiedzą co jest ok,a co nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szuster Posted February 9, 2008 Author Share Posted February 9, 2008 te moje ze zdjec sa akurat aluminiowe :smile: skoro maja sie wyginac to juz sie nie martwie Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusmax Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 te moje ze zdjec sa akurat aluminiowe :smile: skoro maja sie wyginac to juz sie nie martwie ale druga kryza (ta przy laczniku) powinna byc schowana a tu na jednym ze zdjec wyglada tak ze czesc wylazi na zewnatrz - zamontuj i zobacz bo po montazu powinny wlezc do srodka jakiej firmy sa te laczniki :?: bo na zdjeciach elementy gumowe wygladaja jakby byly zelkami haribo Link to comment Share on other sites More sharing options...
szuster Posted February 11, 2008 Author Share Posted February 11, 2008 Firmy to to raczej nie ma Moze i podobne do haribo ale nie ta konsystencja i smak :grin: Mam nadzieje ze sie ulozy po zalozeniu bo jak nie to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts