dembol Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 W SOBOTĘ 16.02.2008 odbędzie się pierwszy w 2008 roku SuperOES - Tor Poznań. DWIE długieee i ciekawe próby jechane w 3 pętlach (to był poprzednio ten wie ), pomiar czasu na fotokomórkach, nawierzchnia tylko i wyłącznie asfaltowa. Wstępny harmonogram zawodów: 8:00 - 9:00 zgłoszenia 8:00 - 9:45 badanie kontrolne (w tym badanie głośności) 9:45 odprawa z zawodnikami 9:50 zapoznanie z trasą 10:15 start pierwszej załogi Zapisy na SuperOES Wypełniony formularz zgłoszeniowy (ZGŁOSZENIE) proszę wysyłać do Moniki Matuszczak ( monika.matuszczak@aw.poznan.pl ). Regulamin imprezy będzie dostępny na stronie AW. Wszelkiego info mogę udzielić telefonicznie albo przez forum www.RajdowyPoznan.com zapraszam Adam Dębicki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue76 Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Szkoda, że w tym samym terminie co Modlin Link to comment Share on other sites More sharing options...
dembol Posted February 7, 2008 Author Share Posted February 7, 2008 Szkoda, że w tym samym terminie co Modlin Niestety data została wyznaczona już dość dawno temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_GT Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 no ja 15.02 mam imprezę.. urodziny żony... raczej nie będę w stanie... a już na pewno o 8 ... :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilL Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Piotr_GT, eee tam dasz rade !! :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_ Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 SzamaN, młody jestes zycia nie znasz :razz: Nikt nie bedzie prawkiem ryzykował Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilL Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 SzamaN, młody jestes zycia nie znasz :razz: Nikt nie bedzie prawkiem ryzykował za to Ty wiekowy :roll: i mi tu wcale nie chodziło o prawko czy coś, tylko o to że Piotr_GT, pewnie będzie balował do późnej nocy i nie wstanie na 8:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 raczej nie będę w stanie... Poupalamy wcześniej trochę Ci przed oknem i dasz radę :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macieq_2005 Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 A jak wygląda sprawa parkingu, wejścia na teren itp. dla osób nie biorących udziału ale chcących poobserwować? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilL Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Bez problemu można sobie wjechać postawić autko przy tym budynku i sobie pooglądać :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agniess Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Ja jadę jak to zwykle bywało foty pstrykac :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dembol Posted February 8, 2008 Author Share Posted February 8, 2008 A jak wygląda sprawa parkingu, wejścia na teren itp. dla osób nie biorących udziału ale chcących poobserwować? :roll: Nie ma co obserwowac, trza startowac Przeciez nie trzeba od razu jechac pełną bombą Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Przeciez nie trzeba od razu jechac pełną bombą i kto to mowi Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaRy Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Ja oczywiście jadę. :cool: dembol a czy można się jakoś tak zgłosić żeby nasza ekipa Subarowa jechała w jednym ciągu po sobie a nie porozrzucana w klasie 5 :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dembol Posted February 8, 2008 Author Share Posted February 8, 2008 Myślę, że nie powinno być problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agniess Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 A jaka jest maksymalna ilośc zgłoszeń? :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intakwrx Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Myślę, że nie powinno być problemu. Ja oczywiscie jadę. Jak tylko dopadne faks, wysylam zgloszenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
dembol Posted February 8, 2008 Author Share Posted February 8, 2008 Myślę, że nie powinno być problemu. Ja oczywiscie jadę. Jak tylko dopadne faks, wysylam zgloszenie Wyślij mailem na monika.matuszczak@aw.poznan.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Ja jadę jak to zwykle bywało foty pstrykac :cool: Przecież zabieram Twój aparat za brak śniegu :razz: Przeciez nie trzeba od razu jechac pełną bombą A co planujesz piknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agniess Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Przecież zabieram Twój aparat za brak śniegu :razz: No tak, teraz wszystko moja wina.. :neutral: hm.. to może lepiej dla mnie będzie jak nie przyjadę :razz: :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 No tak, teraz wszystko moja wina.. :neutral:hm.. to może lepiej dla mnie będzie jak nie przyjadę :razz: :razz: Nie no, przyjeżdżaj, bo nie będę mógł CI zabrać aparatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agniess Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Nie no, przyjeżdżaj, bo nie będę mógł CI zabrać aparatu Jakiś śnieg zapowiadają.. więc, może jednak aparatu mi nie weźmiesz :cool: Nie chce śniegu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Jakiś śnieg zapowiadają.. więc, może jednak aparatu mi nie weźmiesz :cool: Zobaczymy, masz jeszcze parę dni czasu. Nie chce śniegu.. Nikt Cię nie pytał o zdanie :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agniess Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Nikt Cię nie pytał o zdanie :razz: Dobrze, już się wypowiadac nie będe :roll: Dembol, co się stało z zapisaną całą ekipą Fordów? Klasa 1wsza zanika - 2 maluszki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Dobrze, już się wypowiadac nie będe Wypowiadaj, tylko tak żeby przypasować innym* * inny- radek :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts