Jacool Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Myślałem żeby za jakiś czas upodobnić z tyłu swój MY04 do MY05 tzn zamontować zderzak oraz dokładki tylnych błotników. I tu nasuwa mi się pytanie czy odświerzony model różni się również błotnikami. MY05 ma bodaj zwiększony rozstaw tylnych kół w stosunku do MY04 co mogłoby sugerować również konieczność wypchnięcia rantów tylnych błotników. Czy ktoś może adaptował te nakładki do starszego modelu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 z tyłu swój MY04 do MY05 A czy nie chodzi o MY'06? Może jestem ślepa pałka, ale ja różnicy między MY'04 a MY'05 nie widzę . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam. Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 jestes slepa palka od my05 sa nakladki na tylnych blotnikach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacool Posted February 7, 2008 Author Share Posted February 7, 2008 MY04: MY05: Ale w MY06 jest chyba tak samo(mowimy o tyle) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 jestes slepa palka od my05 sa nakladki na tylnych blotnikach Człowiek uczy się przez całe życie Link to comment Share on other sites More sharing options...
foreks Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 sa na pewno od 05, bo to byla pierwsza czesc, jak po tygodniu od zakupu wymienialem sztuka chyba niecale PLN500. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 sztuka chyba niecale PLN500. Około 400; ten element przychodzi już lakierowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
foreks Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 tak naprawde ten pomysl z nakladkami nie jest tylko natury estetycznej - rozpedzone auto zahaczylo mnie nieprzyjemnie w to miejsce, kiedy stalem na swiatlach, a skonczylo sie na wymianie peknietego plastiku, zamiast chocby wycinania calego blotnika, czego spodziewalem sie po wyjsciu z auta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacool Posted February 7, 2008 Author Share Posted February 7, 2008 sa na pewno od 05, bo to byla pierwsza czesc, jak po tygodniu od zakupu wymienialem sztuka chyba niecale PLN500. rozumiem ze wymieniales ze wzgledu na pzygode z rozpedzonym samochodem a nie ze wzledu na ich brak Link to comment Share on other sites More sharing options...
foreks Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 tak. nie pamietam juz dobrze, ale chyba tak bez rzezby nie zamontujesz nakladek, bo w 2005 poszerzyli blotnik - przynajmniej w US spec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacool Posted February 7, 2008 Author Share Posted February 7, 2008 wydaje mi sie ze widzialem na NASIOC takie nakladki (nie oryginalne ale tuningowe), ktore podchodzily do prostych blotnikow MY04 a wygladaly identycznie, pytanie tylko czy da sie takie "zamienniki" dostac w Polsce i czy troche pasztetem nie trąca co sądzicie :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bart Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 wydaje mi sie ze widzialem na NASIOC takie nakladki (nie oryginalne ale tuningowe), ktore podchodzily do prostych blotnikow MY04 a wygladaly identycznie, pytanie tylko czy da sie takie "zamienniki" dostac w Polsce i czy troche pasztetem nie trąca co sądzicie :?: Moim zdaniem to jest strata kasy, chyba że ma sie szkode. Jeśli twój potworek jest cały to bym to olał. Nie dość że nakładki musisz nabyć to jeszcze do tego zderzak tylni dojdzie. Lepiej przeznaczyć tą kwote na zabawy na torze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacool Posted February 9, 2008 Author Share Posted February 9, 2008 pewnie masz racje thanks anyway Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts