Jump to content

ZIMOWY WYŚCIG SAMOCHODOWY O PUCHAR WÓJTA GMINY DĘBICA

kebabudaniela

Recommended Posts

Znalazłem na HOGA.PL

Zimowy Wyścig Sam. o Puchar Wójta Gminy Dębica

W imieniu Wójta Gminy Dębica Pana Stanisława Rokosza i swoim własnym zapraszamy na kolejne zawody samochodowe, które rozegrane zostaną na terenie gminy Dębica. Trasa wyścigu zlokalizowana będzie na krętym odcinku drogi ul. Wielopolska – Stasiówka (zawody na wzór wyścigu górskiego).

W dniu 17 lutego 2008 roku (niedzielę) o godz. 9.00 spotykamy się przy Szkole Podstawowej w Stasiówce gdzie wykonane zostaną: odbiór administracyjny i badania kontrolne.

Około godziny 10.00 zamykamy trasę wyścigu by przeprowadzić jeden przejazd zapoznawczy i dwa przejazdy wyścigowe z pomiarem czasu. Suma dwóch przejazdów decyduje o zajętym miejscu w poszczególnych klasach. Ogłoszenie wyników wyścigu około godz. 16.00. Organizator nie dopuszcza ogumienia kolcowanego.

Na stronie www.akstomil.pl prezentujemy Regulamin „Zimowego wyścigu samochodowego o Puchar Wójta Gminy Dębica” , mapę trasy wyścigu ze szkicem dojazdu oraz kartę zgłoszenia.

Zapraszamy zawodników i kibiców.

Chyba fajnie może być !!!!!

[ Dodano: Sro Lut 06, 2008 8:32 pm ]

To jest chyba ten odcinek "Stasiowka" .

Aż dziw, że w PL da się coś takiego zorganizować.

[ Dodano: Czw Lut 07, 2008 1:57 am ]

Znalazłem na HOGA.PL

W kalendarzu imprez amatorskich na forum pewnej firmy info o tym wisi już ponad tydzień ;-)

No widzę, wurcuś teraz na paluszkach po kropce chodzi :mrgreen: Ale daj odnośnik i wyjaśnienie, co to za firma, dla takich mniej domyślnych :wink: Ewentualny pasek biorę na siebie, nie wyczerpałem jeszcze limitu :mrgreen: [/b]