kebabudaniela Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Znalazłem na HOGA.PL Zimowy Wyścig Sam. o Puchar Wójta Gminy Dębica W imieniu Wójta Gminy Dębica Pana Stanisława Rokosza i swoim własnym zapraszamy na kolejne zawody samochodowe, które rozegrane zostaną na terenie gminy Dębica. Trasa wyścigu zlokalizowana będzie na krętym odcinku drogi ul. Wielopolska – Stasiówka (zawody na wzór wyścigu górskiego). W dniu 17 lutego 2008 roku (niedzielę) o godz. 9.00 spotykamy się przy Szkole Podstawowej w Stasiówce gdzie wykonane zostaną: odbiór administracyjny i badania kontrolne. Około godziny 10.00 zamykamy trasę wyścigu by przeprowadzić jeden przejazd zapoznawczy i dwa przejazdy wyścigowe z pomiarem czasu. Suma dwóch przejazdów decyduje o zajętym miejscu w poszczególnych klasach. Ogłoszenie wyników wyścigu około godz. 16.00. Organizator nie dopuszcza ogumienia kolcowanego. Na stronie www.akstomil.pl prezentujemy Regulamin „Zimowego wyścigu samochodowego o Puchar Wójta Gminy Dębica” , mapę trasy wyścigu ze szkicem dojazdu oraz kartę zgłoszenia. Zapraszamy zawodników i kibiców. Chyba fajnie może być !!!!! [ Dodano: Sro Lut 06, 2008 8:32 pm ] To jest chyba ten odcinek "Stasiowka" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Aż dziw, że w PL da się coś takiego zorganizować. [ Dodano: Czw Lut 07, 2008 1:57 am ] Znalazłem na HOGA.PL W kalendarzu imprez amatorskich na forum pewnej firmy info o tym wisi już ponad tydzień ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
guma Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Termin wstępnie mi pasuje :roll: Daniel :arrow: PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
kebabudaniela Posted February 7, 2008 Author Share Posted February 7, 2008 W kalendarzu imprez amatorskich na forum pewnej firmy info o tym wisi już ponad tydzień Nie wiedziałem ... ale juz tam lece poczytać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallymen Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 Aż dziw, że w PL da się coś takiego zorganizować. [ Dodano: Czw Lut 07, 2008 1:57 am ] Znalazłem na HOGA.PL W kalendarzu imprez amatorskich na forum pewnej firmy info o tym wisi już ponad tydzień ;-) No widzę, wurcuś teraz na paluszkach po kropce chodzi Ale daj odnośnik i wyjaśnienie, co to za firma, dla takich mniej domyślnych :wink: Ewentualny pasek biorę na siebie, nie wyczerpałem jeszcze limitu [/b] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts