Jump to content

09.02.2008 Superoes zimowy Kielce

carfit

Recommended Posts

W sobotę 09.02 odbędzie sie inauguracja sezonu Superoes (niezaliczanego do całej eliminacji) wybiera się ktoś ?

Ja oczywiście bede :cool:

Witam,

zapraszam serdecznie. Koszty są trochę mniejsze niż napisał carfit pod warunkiem zgłoszenia online do czwartku. Regulamin i formularz zgłoszeniowy na stronie AK Kieleckiego. Mapka powinna się pojawić dzisiaj, pod warunkiem, że "mały Pancin" pozwoli tacie posiedzieć przy kompie. :)

wpisowe góra 100zł, musisz miec kask, i jaja miedzy nogami
:mrgreen:

carfit, głupie pytanie może, ale czym przyjeżdzasz ?[/quote

Jak zdąże poskręcac moja padline to pewne STI :mrgreen:

Witam,

W kalendarzu AK Kieleckiego Zimowy Superoes nie jest zaliczany do całorocznej klasyfikacji, a w aktualnościach napisano:

"I eliminacja Kryterium Toru "KIELCE" Superoes Zimowy".

No to jak jest w końcu?

tak jak napisano, nie jest zaliczny :smile: , a pierwsza eliminacja to taki trening :twisted:

Czy kaski musza być koniecznie "wyścigowe" ?

Na jednej z eliminacji widziałem gościa co startował w kasku rowerowym :shock: i też go puścili :lol:

Ja raczej odpadam tak więc miłej zabawy! No chyba że w sobotę rano obudzę się przed kurami i polecę Foresiem w klasie 4 :mrgreen:

Impreza SUPER, organizacja i pomiar czasu "na zywo " w telewizorze super sprawa , naprawde PANCIN gratulacje !!!

Nie ukrywam że bardzo ciesze sie ze zwycięstwa, szczególnie że wygrać z pierwsza piątką łatwo nie jest :cool: i w tym miejscu baaardzo dziękuję Kajtkowi z SJS za nieocenione uwagi, i przekazanie wiedzy do której ciężko by mi było samemu dojść :lol:

P.S. Pancin zastanówcie sie czy nie zmienić sposobu nalicznia czasów. Rozmawaiłem z kilkoma goścmi, i uważam że do ogólnej klasyfikacji powinna byc brana suma z wszystkich przejazdów, a nie że najgorszy odrzucamy. W KJS, RSMP, i innych nie ma czegoś takiego, zapieprzyłes przejazd trudno :evil: Twój problem, w końcu to są zawody.

A tak naprawde to robi sie pewna loteria, czyli jeden przejazd lecisz "pełna bombą", i albo sie uda albo nie, jezeli masz w głowie że wszystkie czasy musza być TIP-TOP bedziesz jechał dokładniej ( bedziecie mieli mniej roboty z pachołkami :wink: :lol: ) i wygrywaja Ci co jezdzą równo, takie jest moje zdanie i niektórych kolegów też :cool:

Dziś podobno ma być krótka relacja w TVP SPORT :shock: o 22.00