eddie_gt4 Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 mam nadzieje, ze ten watek kogos zaciekawi... :razz: kilka(dziesiat) fotek z ostatniej pojezdzawki: biale... #13 stare dobre GT'eki oraz turbo... turboAntyki :grin: takze i SVX zawital bracia Lotysze i zoltek w tle :smile: prawdopodobnie najszybsze Subaru na Litwie... me tez chcialby takie kola :razz: kilka new-age'ow :grin: rosyjskie kute felgi VSMPO sexy - JDM w rekach uroczej istoty sedno twki w szczegolach :cool: :grin: p.s. niestety tym razem ja prowadzilem taki oto pojazd Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalili Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 no fajnie tam macie :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robeet Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Po białym to sobie nie pojeździliście.....pogoda wiosenno-jesienna...jak i u nas...ale i tak pewnie fajnie było.. Pozdrawiam Robeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted February 2, 2008 Author Share Posted February 2, 2008 Po białym to sobie nie pojeździliście.....pogoda wiosenno-jesienna...jak i u nas...ale i tak pewnie fajnie było.. Pozdrawiam Robeet no tak, niestety, sniegu nie bylo... byloby znacznie fajniej - i uczestnikom, i widzom :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
citan Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Fajna ta naklejka "boxer inside". Taką malutką jej wersję, to bym nawet przygarnął. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted May 26, 2008 Author Share Posted May 26, 2008 troche fotek z ostatniej pojezdzawki TU i TU [ Dodano: Pon Maj 26, 2008 9:34 pm ] i znowu troche swiezych fotek: wiecej fotek TU p.s. moze juz czas na jakis burundyjsko-polski zlocik? :razz: np. pod koniec lata albo na poczatku jesieni, hm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arti Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 p.s. moze juz czas na jakis burundyjsko-polski zlocik? np. pod koniec lata albo na poczatku jesieni, hm? bardzo chętnie, ale to Wy do nas przyjeżdżacie, ok? :wink: Fotki fajnie, subaraki też. Podoba mi się szczególnie to białe kombi z lampami JDM. A na tym szutrze to widać, że niektorzy idą grubo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
turdziGT Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Fotki fajnie, subaraki też. Podoba mi się szczególnie to białe kombi z lampami JDM ten kombiwar wyglada mega kozak :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted May 27, 2008 Author Share Posted May 27, 2008 p.s. moze juz czas na jakis burundyjsko-polski zlocik? np. pod koniec lata albo na poczatku jesieni, hm? bardzo chętnie, ale to Wy do nas przyjeżdżacie, ok? :wink: mi tam, szczerze powiedziawszy, obojetnie... poza tym, w goscine przyjechac zawsze fajniej, niz samemu cos organizowac :razz: tyle ze gdyby zlocik byl u nas, to np. Lotysze i Estonczycy (mozna byloby i ich zaprosic), mieliby troche blizej - tj. Burundi w tym przypadku byloby najbardziej odpowiednim miejscem co do samego zlociku, to mysle, ze jakis tor i/albo jakas inna auto-rywalizacja (w przyjacielskim duchu, of kors) bylaby przez wszystkich mile widziana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Zawsze mi się wydawało, że w tym Burundi jakoś cieplej... :roll: :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertito_2007 Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Eddi, ja na zlocik pisze sie bardzo chetnie... bywam srednio raz na dwa miesiace od 5 lat... poznalem kilka ciekawych odcinkow i ... chce wiecej !! Pozdrowka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted July 16, 2008 Author Share Posted July 16, 2008 Eddi, ja na zlocik pisze sie bardzo chetnie... bywam srednio raz na dwa miesiace od 5 lat... poznalem kilka ciekawych odcinkow i ... chce wiecej !! Pozdrowka. to przed kolejna wizyta strzelnij pw/e-mail, hej! Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertito_2007 Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Bylem tydzien temu ale nie Subarka - nie chcialem sie wychylac :roll: Trasa w okolicach Moletai (chyba dobrze napisalem :?: ) w VW T4 tez potrafi podniesc adrenaline... Moze bede w przyszlym tygodniu - rozgladam sie za jakims vanem lub pick-up'em... a moze WRX. Odezwe sie przed wyjazdem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Fajne foty ;] Sam bym się wbił na zlocik, ale do końca lata to nie wiem czy mój Szuwar dopłynie..... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
grygo Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 eddie_gt4 co to za tor szutrowy, moglbys jakies szczegoly podac? spodobal mi sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted July 17, 2008 Author Share Posted July 17, 2008 eddie_gt4 co to za tor szutrowy, moglbys jakies szczegoly podac? spodobal mi sie to jest trasa do rally cross'u, nazywa sie "Versme" (obok Ukmerge) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 2 razy Burundi bez lodu i z podwójną wódką! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pchelek Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 jak tam bylem w ubieglym roku w tym Burondi i w krajach osciennych tom widzial tyleeeeeeeeeeeeeee subarakow ze mnie zatkalo kompletnie - mam nawet sporo fotek. Jakem jezdzil po Rydze to wieczorami ganial po ulicach zaturbiony, niebieski i na zlotych felach znany wszystkim fanom marki subaraczek. grzal ostro z rury i prowokowal do tak zwanego wzajemnego kilowania. Mnie jednak uprzedzono w hotelu by sie nie zalapac na te zawody - bo sie okazywalo ze ten killer na zlotych felach to policja ichniejsza, co wieczorami na zarobek wyjezdzala i kilkanascie zawsze potencjalnych wyscigantow lapala na goraym uczynku. Mnie na moscie przed swiatlami popyrkal ostro [stalismy obok siebie] i sie patrzyl prowokacyjnie czy sie nie zalapuje - otworzylem szybe i rzeklem "z policja na zawody nie wchodze" uscmiechnal sie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted October 12, 2008 Author Share Posted October 12, 2008 eddie_gt4 co to za tor szutrowy, moglbys jakies szczegoly podac? spodobal mi sie wczoraj odbyla sie kolejna pojezdzawka na tym torze http://www.wrbluemica.com/versme/ http://danrxx.freehostia.com/ (main menu -> krosas -> 2008-10-11 Versmes krosas) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł_P Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Super, ale by się pośmigało Mnie jednak uprzedzono w hotelu by sie nie zalapac na te zawody - bo sie okazywalo ze ten killer na zlotych felach to policja ichniejsza, co wieczorami na zarobek wyjezdzala i kilkanascie zawsze potencjalnych wyscigantow lapala na goraym uczynku. :shock: dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekSubru Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Zajefajna nawierzchnia toru. eddie_gt4 - czy możesz pokazać na google maps - gdzie jest ten tor? Macie jakieś inne fajne miejsca na pojeżdzawki blisko granicy z Polską? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł_P Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 eddie_gt4 - czy możesz pokazać na google maps - gdzie jest ten tor? A no właśnie, ciekawe jak to daleko od granicy, możnaby się kiedyś wybrać :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted December 10, 2008 Author Share Posted December 10, 2008 eddie_gt4 - czy możesz pokazać na google maps - gdzie jest ten tor? A no właśnie, ciekawe jak to daleko od granicy, możnaby się kiedyś wybrać :cool: od granicy (przejscie Ogrodniki) to jest ok. 200 km :arrow: http://maps.google.com/maps?f=d&saddr=O ... 515625&z=8 poza tym, jest tez mozliwosc posmigania i po asfaltowym torze :arrow: http://www.trackday4you.com/ btw, facet, ktore zalozyl ta strone (mam na mysli www.trackday4you.com ) ostatnio nabyl takiego potworka, wiec pewnie za okreslona liczbe $$$ mozna by nim posmigac na tym torze :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kogii Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 btw, facet, ktore zalozyl ta strone (mam na mysli www.trackday4you.com ) ostatnio nabyl takiego potworka, wiec pewnie za okreslona liczbe $$$ mozna by nim posmigac na tym torze widzialem to auto na ebay.uk.. o ile mnie pamiec nie myli, bylo sprzedawane jako nie dokonczony projekt :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted April 30, 2009 Author Share Posted April 30, 2009 btw, facet, ktore zalozyl ta strone (mam na mysli www.trackday4you.com ) ostatnio nabyl takiego potworka, wiec pewnie za okreslona liczbe $$$ mozna by nim posmigac na tym torze widzialem to auto na ebay.uk.. o ile mnie pamiec nie myli, bylo sprzedawane jako nie dokonczony projekt :?: bardzo mozliwe... tak czy siek, tym autem w najblizszym czasie ma sie zajac ScoobyClinic :razz: [ Dodano: Czw Lut 05, 2009 11:53 am ] maly update :smile: jakis czas temu powstal nowy klub, zrzeszajacy wlascicieli Forkow :cool: :arrow: http://www.foresterclub.lt/phpBB2/ klubowe logo: [ Dodano: Czw Kwi 30, 2009 2:01 pm ] btw, facet, ktore zalozyl ta strone (mam na mysli www.trackday4you.com ) ostatnio nabyl takiego potworka, wiec pewnie za okreslona liczbe $$$ mozna by nim posmigac na tym torze widzialem to auto na ebay.uk.. o ile mnie pamiec nie myli, bylo sprzedawane jako nie dokonczony projekt :?: projekt skonczony i wystartowal w brytyjskim TimeAttack'u to byl pierwszy start kierowcy w TA i... ...jest 7-e miejsce w swojej klasie Pro Club oraz 14-e w generalce - chyba nie jest tak zle jak na pierwszy raz :cool: wiecej fotek :arrow: http://www.timeattack.co.uk/images/2009 ... index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts