Guest nothi Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Witam, niebawem będę ściągał Forestera 2.5XT 2008 z USA. Z tego, co wiem, w stanach samochody mają symetryczne reflektory przednie oraz czerwone kierunkowskazy. Chciałbym się dowiedzieć, jaki jest koszt wymiany tych części? Czy są jakieś inne części, które trzeba wymienić, aby wszystko było zgodne z polskimi przepisami? Jednocześnie chciałbym rozwiać plotki, którym nie wierzę, ale słyszałem od kilku osób, że zawieszenia w amerykańskich wersjach Subaru są mniej sztywne... Mam nadzieję, że nie jest to prawdą? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 nothi, po pierwsze: witamy się w stosownym dziale. O tu: http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t= ... iew=newest Po drugie, to jest forum importera Subaru, a więc ja widzę lekki dysonans w pytaniu Działu Technicznego tegoż Importera o sprawy techniczne wozu, którego u nich nie kupiłeś i pewnie nie będziesz serwisował. A niezależnie od tego, odpowiedzi na temat koniecznych zmian zostały na łamach tego forum udzielone wielokrotnie - wątków na temat wozów z USA jest naprawdę tak dużo, że samo wyliczenie ich zajęłoby mi pół dnia. Tak że musisz odrobić "pracę domową" sam i wpisać do forumowej szukajki hasła typu "Sprowadzenie" "USA" - będziesz miał masę lektury (jak sobie nie będziesz radził z szukajką, daj znać na PW). Na razie zamykam wątek i na przyszłość sugeruję uważniejsze czytanie wątków przyklejonych, w tym Regulaminu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts