TRIST Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Panowie mam u siebie Back Pipe Hayward and Scott o taki http://tiny.pl/lg68 ,ale wcześniej nic. Mam ochotę coś zmienić w aucie na lato więc zaczniemy od wydechu. Co proponujecie założyć?? Chodzi mi tutaj o firmy, koszty średnice i ewentualnie jesli ktoś ma coś do sprzedania to chętnie czekam na propozycje. Jest też na ślasku taka firma jak MG Motorsport. Czy ktoś coś u nich robił? Jest sens żeby podziałać z nimi czy lepiej coś ze stanów ściągnąć?? Poradźcie coś żeby nie było za głośno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 TRIST, mam H&S na całej długości od cat-a (cat-a nie wywalałem :arrow: kwestia gwarancji). I choć zdarza się produktom H&S wyglądać dziwnie, to polecam Ci tę firmę. Szczególnie, że ona ma deal z SIP-em na dostarczanie gratów, a więc nie ma tu mowy o "nieautoryzowanym tuningu" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
turdziGT Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 H&S na końcu, a co wcześniej wczesniej to pewnie byl seryjny :?: Jest też na ślasku taka firma jak MG Motorsport a tak na powaznie to ja wiem ( robilem u nich kompletny wydech tyle ze w innym aucie ) ze chlopaki na pewno ogarniaja temat.Zrobili juz duoz imprez i evo + inne wydumki.Z tego co wiem to Komancz tez u nich robil wiec mozesz go podpytac.ja jak najbardziej polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 PS O wydechach do imprezy było milion wątków - przekleję do właściwego. Jak go znajdę . Link to comment Share on other sites More sharing options...
turdziGT Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Czyń więc waść swoją powinność Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIST Posted February 1, 2008 Author Share Posted February 1, 2008 PS O wydechach do imprezy było milion wątków - przekleję do właściwego. Jak go znajdę . Wiem że było, przeczytałem wszystkie jakie mi wyskoczyły i dalej nic nie wiem. A o MG Motorsport nic nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 TRIST, mój legac był w MG robiony, znaczy mam u niech zaadoptowany tylny tłumik z STI , oraz nową dłuuuuugą rurę pod sam kolektor. Teraz mam prawdziwe WRC - Warcy, Rycy, Cescy Po drugiej wizycie planowanej za jakiś czas autko powinno się nieco ucywilizować i może nawet będzie bulgotać Trzeba przyznać, że podejście naprawdę profi, bez druciarstwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIST Posted February 1, 2008 Author Share Posted February 1, 2008 TRIST, mój legac był w MG robiony, znaczy mam u niech zaadoptowany tylny tłumik z STI , oraz nową dłuuuuugą rurę pod sam kolektor. Teraz mam prawdziwe WRC - Warcy, Rycy, Cescy Po drugiej wizycie planowanej za jakiś czas autko powinno się nieco ucywilizować i może nawet będzie bulgotać Trzeba przyznać, że podejście naprawdę profi, bez druciarstwa. A możesz mi podesłać cenę na PW ?? U mnie dźwięk może zostać i tak jest głośny,ale wiesz mam nadzieję na poprawę osiągów po wizycie u "panów z laptopem". Link to comment Share on other sites More sharing options...
foreks Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 TRIST, mam H&S na całej długości od cat-a (cat-a nie wywalałem :arrow: kwestia gwarancji). I choć zdarza się produktom H&S wyglądać dziwnie, to polecam Ci tę firmę.Szczególnie, że ona ma deal z SIP-em na dostarczanie gratów, a więc nie ma tu mowy o "nieautoryzowanym tuningu" . cos mi sie wierzyc nie chce, bo ta Twoja gryka strasznie ladnie glos wydaje. ja niestety nie posluchalem Ciebie i shodana i zalozylem SS, wywalilem katalizator i ogolnie :sad: tylko bardziej do przodu od backboxa w H&S to jakos strasznie drogo bylo Trist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 cos mi sie wierzyc nie chce Mogę Ci zaprezentować swoją rurkę - uwierzysz . bo ta Twoja gryka strasznie ladnie glos wydaje To prawda, to prawda 8). Wiesz - inna sprawa, że została dobrze dotarta przez profesjonalnego kierowcę :cool:. I nie mówię tu o sobie, a o kacie bezbronnych niedotartych subaraków, Pawle P., którego nasłał na mnie (o ja naiwny!), grasujący na łachmanach tego forum Andrzej K. Do dziś mam z tego powodu traumę... :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts